fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Børn i bilen: Ny seleløsning virker smart

Posted on
Børn i bilen: Ny seleløsning virker smart

Har du børn med i bilen, er autostole eller booster sæder et must for at sikre børnenes sikkerhed. Nu er der endnu en mulighed at vælge imellem – nemlig Smart Kid Belt, som er solgt i Europa og USA i en årrække. Den kan nu også købes i Danmark og de øvrige skandinaviske lande.

Smart Kid Belt fungerer på den måde, at du monterer en ekstern sele på den eksisterende, så barnet kan sidde direkte på bilens sæde uden selepude og uden at bilens sele sidder på halsen af barnet. Smart Kid Belt har gennemgået alle nødvendige tests i Europa og USA.

Test af Smart Kid Belt

Carlife365 har testet Smart Kid Belt. Selen er nem at tilpasse i længden og monteringen på bilens eksisterende sele fungerer ubesværet. Det er nemmest at tilpasse selen, når barnet sidder på sædet. Så kan du bedre finde den rette længde på den eksterne sele.

Vi testede selen med en 7-årig pige, som normalt anvender et booster sæde. Smart Kid Belt fungerer godt, men barnet udtrykker, at den ekstra højde, som et booster sæde tilvejebringer, giver bedre udsyn i forhold til at kigge ud af sideruden.

Smart Kid Belt virker oplagt i den alder, hvor børn typisk anvender booster sæder.

Ideel til ferien

Smart Kid Belt fremhæver da også, at selen er ideel til fx den lejlighedsvise kørsel med bedsteforældre eller til ferien. Det smarte er, at den fylder meget lidt, hvis du fx tager den med på ferie og skal anvende den i forbindelse med billeje eller kørsel i en Uber.

Testet og godkendt

Carlife365 har været i dialog med Færdselsstyrelsen for at høre, om Smart Kid Belt lever op til færdselsloven i Danmark. Vi kan i den forbindelse oplyse, at Smart Kid Belt har de nødvendige godkendelser og er mærket korrekt i henhold til de givne bestemmelser.

Smart Kid Belt er testet og godkendt i både USA og Europa, og overholder de nødvendige godkendelser og den mærkning, som kræves i Danmark.

Smart Kid Belt markedsføres af Brand & Co i Danmark.

Se mere på www.smartkidbelt.com/en/

Smart Kid Belt er set i webshops til 200 kr.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet