fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Oplad din elbil hvor som helst

Posted on
Oplad din elbil hvor som helst

Der kommer hele tiden nye apps og services målrettet de danske bilister. Nu kommer der et pilotprojekt til personer med elbil, som kort fortalt går på, at du kan oplade din elbil hvor som helst – også kaldet ”crowd charging”.

Det er elselskabet E.ON, Danmarks største ladenetværk, der står bag. Pilotprojektet kører her i januar, hvor udvalgte private ladebokse bliver gjort offentligt tilgængelige. Det betyder, at du i den nye app ”E.ON Drive” kan se flere ladestandere fordelt over hele landet end tidligere.

Sådan fungerer det

Du lader på en af de private forsøgsladebokse præcis på samme måde, som når du lader på E.ON’s offentlige ladestandere. Du tjekker først om ladeboksen er ledig i app’en og når du skal oplade, swiper du din E.ON-brik på ladeboksen, og lader til samme pris, som du plejer.

På sigt håber E.ON på, at de kan inkludere private ladestandere i deres netværk og dermed gøre Danmarks største ladenetværk endnu mere tætmasket. Det skulle bidrage til, at det gøres mere attraktivt at køre elbil, og dermed få flere til at vælge en elbil.

E.ON opfordrer til, at du deltager i pilotprojektet og lader din elbil på de udvalgte, private ladebokse. På den måde kan E.ON indsamle så meget data som muligt, som efterfølgende kan danne beslutningsgrundlag for om projektet skal realiseres.

E.ON Drive kan hentes i App Store og Google Play.

Læs mere om E.ON bilopladning her

Foto: E:ON

Dette blogpost er en del af temaet “digital transformation i bilernes verden“, hvor jeg zoomer ind på alt det nye digitale som er relevant for os, som elsker biler.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: