fbpx
 
Categories Annonce

Gode tips til ethvert roadtrip

Posted on

Går du og overvejer at køre sydpå lige efter nytår? Der er mange måder at undslippe det danske vintermørke på, men hvis man vil gøre det på sin egen måde, så kan en roadtrip ned gennem Europa til Middelhavets solskin måske være en mulighed. For selvom det er køligt, så skinner solen fortsat. Her kan du læse meget mere om, hvad du skal huske, når du tager bailen eller autocamperen med ned sydpå. 

Drømmer du om at tage bilen eller autocamperen med ned gennem Europa, når vintermørket for alvor trænger sig på? Der kan være masser af gode til at rejse sydpå for at undslippe det danske vintervejr, der plejer at være så gråt. Solen taler for sig selv, men januar og februar er også perfekte måneder at tage på eventyr i, fordi der ofte ikke sker noget som helst i kalenderen. Tag og find rejsedestination her og bliv inspireret. 

Turen går sydover – det skal du huske 

Tager du afsted, er der alligevel noget, du altid skal huske. Og her får du en lille liste med alt det uundværlige på turen. 

Førstehjælpskasse 

Hvis du gerne vil komme tilbage i et stykke, så er en førstehjælpskasse altid en god idé. Her kan du have alt lige fra plastre til gazebind, saks og håndsprit. Det er noget, du aldrig går galt i byen med.  

Kort  

Dit nuværende kort over rastepladser ved Autobahn er ikke helt nok til at klare turen til Spanien eller Grækenland. Hvis I gør ophold i nogle områder, så sørg for at investere i et kort. På den måde kan I komme ud og se noget, hvor I er, og blive klogere på lokalområdet. 

Kamera 

Når du og din partner så er ude for at se noget, så er det altid værd at forevige øjeblikkene, så I om 10, 20 eller 50 år kan glæde jer over at have et album fyldt med skønne billeder fra jeres tur. Et kamera husker bedre end din hukommelse, det er helt sikkert. 

Skovl og toiletpapir  

Det kan lyde næsten helt banalt, men det er aldrig til at vide, hvornår man skal. For hvis man skal, så skal man. Det er desværre heller ikke til at vide, om der er et toilet i nærheden, så derfor kan en skovl også være nødvendigt. Bare husk håndspritten, men I er i gang.  

Affaldsposer 

Efterlad kun dine fodspor. Sådan er det i naturen. Hvis du skal nyde den, så skal du ikke være et skovsvin. Du rydder selvfølgelig op efter dig, når du har været rundt omkring, og her kan en affaldssæk virkelig være nyttig, når det kommer til skrald.  

Snacks 

I skal selvfølgelig ikke gå sultne til køjs, så derfor skal I sørge for at have masser af snacks med ombord, som I kan nyde undervejs. Turen på landevejen er ofte lang og til tider lidt kedsommelig, og derfor kan det være rart at stille sulten med lækre snacks som chokolade, chips, tørret frugt eller andet, der egner sig til de lange køreture.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: