fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Fuld fleksibilitet med bil på abonnement

Posted on
Fuld fleksibilitet med bil på abonnement

Der kommer konstant nye muligheder, når du skal ud og anskaffe dig din næste (drømme) bil. I bund og grund kan du enten købe eller lease. Men du kan også leje og du kan få bil på abonnement. Sidstnævnte er en relativ ny måde at blive kørende på, og jeg zoomer i dette blogpost ind på, hvordan det foregår.

Niels er en af mine gode bekendte. Han har i forbindelse med et jobskifte overvejet at lease og har kigget på flexleasing med øje på en BMX X3. Niels har også prøvet forskellige services som fx Gomore. Men nu har han valgt bil på abonnement og er blevet medlem hos Dribe, som er en af de nye spillere på markedet.

Den ultimative frihed

”Det skal være slut med at være bundet til sin bil. Moderne forbrugere har brug for fleksibilitet og frihed, og deres kørselsbehov ændrer sig oftere end før. Derfor giver Dribe både adgang til et bredt udvalg af biler og frihed til at skifte, når dit behov ændrer sig, eller hvis du har brug for en speciel bil til særlige lejligheder,” siger Lars Eegholm, der er adm. direktør i Dribe.

Det er netop denne frihed og fleksibilitet, som tiltaler Niels. Han har lige hentet en VW Tiguan, som passer godt til de behov, han og familien har. Niels bor i byen men går også på jagt, så en SUV er et godt udgangspunkt. Hvis Niels skulle få lyst til en cabriolet når solen skinner, så kan han vælge den som Special Ride i en periode. Hvis han hellere vil køre Audi A3, så er det bare at skifte – dog skal han som minimum betale for 30 dage.

Dribe er udviklet af Semlers danske innovationsafdeling, og som medlem får man adgang til et bredt udvalg af biler fra Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, Porsche, Bentley, Lotus og Lamborghini. Abonnementet giver desuden adgang til et ekstra køretøj til særlige lejligheder – et såkaldt Special Ride – som kan lejes i en kortere periode.


Niels har lige hentet en VW Tiguan hos Dribe i Søborg. Det hele styres nemt og enkelt via en app.

Sådan fungerer det

Dribe er bygget op om en app, hvorfra alt styres. Bilerne hentes og afleveres hos Dribe i Søborg (flere byer er på vej på Fyn og i Jylland), og du låser den op via app’en, når den skal afhentes.

Medlemskabet koster 499 kr. for 30 dage. Hertil kommer en fast pris for den bil, du vælger. Den faste pris afhænger af bilmærke og model. Et medlemskab har en minimumsperiode på 6 måneder.

I Dribes virtuelle Garage vælger du først din hverdagsbil – dit Everyday Ride. Du betaler en fast pris for denne bil, som afhænger af bilmærke og model. Den samlede pris svarer til leasing, og alt er inkluderet bortset fra brændstof.
Du kan skifte til en anden bil, hvis dit behov ændrer sig. Du skal dog som minimum betale for bilen i 30 dage.

Som medlem optjener du loyalitetspoint både på dit Everyday Ride og medlemskabet, som bl.a. kan bruges til betaling af Special Rides. Og når du har optjent nok point, opnår du flere forskellige fordele – fx nedsat selvrisiko, gratis levering og vask af bil.

Læs mere om Dribe her og se de forskellige biler i garagen.

Hvis du vil læse mere om fordele og ulemper ved de forskellige andre anskaffelsesformer (køb, privatleasing, flexleasing, firmabil og import fra Tyskland), så læs tidligere blogpost om dette her.

7 kommentarer

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: