fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Tobias Colind
Larsen

Posted on
Mød ugens profil Tobias Colind Larsen

27 år og Portfolio Manager hos Dribe

Tobias arbejder med indkøb og styring af biler i Dribe. Dribe tilbyder bil på abonnement og har bl.a. Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Alfa Romeo og BMW i garagen. Der er også mulighed for at køre 2-hjulet hos Dribe, som har et udvalg af Ducati motorcykler.

Hvad har du i din egen garage?

Tre gange Volkswagen: Passat Variant Highline (2019), Golf Highline (2019) og en Mk 1 Golf Cabriolet (1992).

Hvilken bil var din første?

Vi er tilbage i 2010. Min far forhandlede Honda, så han skaffede mig min første bil. Han havde netop taget en byttebil ind fra en ældre dame – en lilla Honda Civic 1.4i S hatchback fra 1996, som havde kørt 287.000 km.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg er til det hele. Min garage rummer faktisk en bil i hver kategori.

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller med hjernen?

Klart hjertet! Men som familiefar kan det være svært at udleve de fleste bildrømme.

Hvornår og hvordan startede din passion for biler?

Som 2-årig kunne jeg genkende og nævne de fleste bilmærker. Min far arbejdede hos AVIS og jeg kan huske, at jeg ofte var med og sad under skrivebordet og legede med biler. Jeg husker tydeligt duften af biler og de mange flotte bilplakater, der hang på kontoret.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

At få lov til at prøve kræfter med en racerbil på bane – det at køre en bil bygget til race er en helt speciel følelse. Til dagligt går det ofte op i hestekræfter og komfortudstyr, men på en racerbane handler det i højere grad om at ”køre” bilen.

Hvis du var en bil, hvilket mærke ville det så være?

Porsche 930 Turbo fra 80’erne. Den er for mig en meget ikonisk bil.

Hvilken bil er din drømmebil?

Ferrari Testarossa. Jeg er engang blevet lovet en tur i en Testarossa, men jeg fik den aldrig og siden har jeg drømt om at eje en.

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Jeps, mange gange 😊 Det værste var en brugt Volvo S40 T4, som jeg købte til min kæreste første gang vi blev forældre. Vi havde den i 4 dage.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

Jeg forestiller mig, at bilerne er elektriske og selvkørende.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid?

Volkswagen og den nye elektriske ID serie. Første bud på stammen – VW ID.3 – havde verdenspremiere for en måned siden på biludstillingen i Frankfurt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: