fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Bilbloggerens nye bil – Audi A6 på abonnement

Posted on
Bilbloggerens nye bil – Audi A6 på abonnement

Efter to år med min BMW 320, var det tid til at prøve noget andet. Jeg har skiftet bil og valgt en Audi A6 på abonnement, som er hentet i garagen hos Dribe.

Det har været en lidt længere proces denne gang at finde den rette løsning, som passer til mine behov. Dels er udvalget af attraktive biler større end nogensinde, og dels er der kommet mange nye måder at anskaffe bil på.

Skal jeg springe på SUV-bølgen?

Jeg hører ikke til dem, som er specielt mærkeloyal. Gennem min tid som bilist har jeg været igennem en lang række mærker – det kan du læse om i mit bil CV. For mig er det spændende at prøve noget nyt, og derfor var det ikke givet, at min næste bil skulle være en Bimmer.

Jeg har overvejet, om det var nu, jeg skulle springe på SUV-bølgen. Her stod Alfa Romeo Stelvio og Volvo XC 60 højt på ønskesedlen. VW Tiguan er jeg også ret begejstret for, men da jeg prøvekørte den, havde jeg svært ved at finde en kørestilling, som var god. Der var noget med afstanden mellem sæde, rat, pedaler og armlæn, som ikke spillede for mig.

Lang bindingsperiode på privatleasing

Volvo XC60 var også oplagt, fordi jeg havde svært ved at sætte en finger på noget som helst, da jeg prøvekørte den. Alfa Romeo Stelvio gik lige i mit hjerte, så den stod egentlig også højt på ønskesedlen. Men ved at vælge en af de to biler, var det enten køb, privatleasing eller firmabil, som var på tale. Og med de bindingsperioder, som er i det setup, så passede det ikke rigtigt til mig. Jeg har ikke lyst til at være bundet til en bestemt bil i 2-3 år frem i tiden.

Jeg kiggede også på Alfa Romeo Giulia og den nye Volvo V60. Her røg jeg igen ud i den samme problematik i forhold til at være bundet i en længere periode. Og ja, man kan komme ud af en privatleasingaftale før tid, men det koster. Jeg var egentlig ret lun på at springe på den nye Volvo V60, men da bilen ikke engang er landet hos forhandlerne endnu, og det i øvrigt var svært at få en ordre igennem hos Volvo, kiggede jeg i andre retninger.

Volvo v60
Foto: Volvo

Valget blev bil på abonnement

Jeg har valgt bil på abonnement hos Dribe, som er en helt ny service fra Semler med bl.a. Audi, VW, Skoda, Porsche og Lamborghini i folden. Dribe arbejder også på at få Ducati motorcykler i garagen, så for mig, som både kører med fire- og to hjul, er Dribe oplagt. Men det bedste er, at jeg kun er bundet til en bil i 30 dage. Hvis jeg vil skifte efter 30 dage, så gør jeg det. Hvis jeg vil beholde bilen længere, så gør jeg det. Den ultimative frihed – og jeg er vild med det. I prisen er alt inkluderet. Det betyder, at jeg kun skal betale brændstof ud over den pris, som bilen står til hos Dribe. Det hele styres nemt via en app.

Der var lidt begynderfejl, da jeg skulle hente min første Dribe-bil. Men jeg oplevede en god kundeservice hos Dribe, så det er allerede glemt igen.

Min første Audi

Jeg har valgt en sort Audi A6 2.0 TDI Avant med automatgear og en meget omfattende udstyrsliste. Det er min første Audi, og jeg må sige, at det er en fed oplevelse. Mega høj kvalitet og en sindssyg lækker køreoplevelse. Absolut en fed vogn. Designet tiltaler mig mest fra front- og bagende. Fra siden kunne linjerne godt være bare liiiidt mere sexede.

Jeg har optur over…

  • Fantastiske køreegenskaber – høj komfort og tilpas sportslig
  • God plads til børnefamilien (god plads og sikkerhed)
  • Premium fornemmelsen
  • Meget intuitiv betjening – der er virkelig tænkt over alle detaljer

Jeg er ikke vild med…

  • Start&Stop teknologien er lidt for anmassende til min smag. Foretrækker at motoren slukker når jeg holder stille, og ikke mens bilen stadig triller.
  • Designet er næsten for anonymt. Fronten og bagenden ser flotte ud. Fra siden måtte der gerne ske liiiiidt mere i stregerne
  • Sidespejlene er bestilt så de kan klappes ind, men dette kan ikke gøres fra den fjernbetjente nøgle


Foto: Dribe

Der er en ny Audi A6 på trapperne, og når den kommer i Dribes garage, kan jeg springe på den. Hvis jeg vil. Det kan også være, jeg vælger noget helt andet. Det vil tiden vise. Mere fleksibelt bliver den løsning, jeg har valgt nu, næppe.

Den nye Audi A6
Den nye Audi A6

 

3 kommentarer

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: