fbpx
 
Categories Annonce

Bilferier hitter igen

Posted on
Bilferier hitter igen

Det er ikke kun de gamle trends med hawaiiskjorter og strandhatte der er på vej tilbage i danskernes sommer. Også bilferier er begyndt at hitte igen og det kan der være rigtig mange grunde til, men en særlig grund kan tænkes at være den tvungne genopfriskning som mange har været igennem i løbet af Covid-19-pandamien.

Intet er skidt uden at det er godt for noget

Da landene begyndte at lukke ned, blev alle pludselig nødt til at se på alternativer til alverdens ting som man plejede at gøre. De traditionelle rejser til sydens sol med flyrejse måtte erstattes og det har hjulpet os tilbage til den tid, hvor en vaskeægte bilferie måtte arrangeres.

Der er intet der altid kun er skidt uden at det er godt for noget og det gælder også disse ”tvungne” bilferier, som familien Danmark pludselig måtte gøre et stort nummer ud af, for at kompensere for den ellers traditionelle rejse med fly syd på. Pludselig var det faktisk ret hyggeligt med sådan en bilferie og mange har genopfrisket deres barndomsminder med lange køreture for at ende med hyggelige stunder sammen.

Sørg for at bilen er klar til bilferien

Det har åbenbart hittet rigtig meget for det ser ud til at selv nu hvor der er bedre mulighed for at rejse afsted igen, så er det altså bilferierne der hitter fra nu af i stedet. Er du ikke selv hoppet på den gode gamle bilferie men kunne du sagtens fristes, så kan du hente en masse inspiration online til at få den fedeste ferie som er længe ventet.

Så bliv klar til bilferien med lidt guides fra det ene sted til det andet. En ting der er godt at sikre sig er, at det køretøj der skal trilles afsted i, er helt tiptop klar til de ekstra kilometer der skal køres. Har du ikke tænkt dig at det skal være din lille C1’er der skal stå få turen, så kan du gøre som mange andre der lejer en bil for perioden.

Ombyg en transporter til et mobilt hjem og hold ferie i den

Noget af det der bl.a. tydeliggør at bilferier hitter, er når man kigger på salget og lejen af autocampere, campingvogne og andre transportere. Salget er steget helt enormt og priserne er hoppet helt i skyerne på f.eks. gamle VW transportere, der er oplagte at gøre i stand så de både kan trille og fungere som soveplads, når alle bliver trætte.

Køber du en gammel transporter for at gøre den klar til en god omgang bilferie, er det stadig en god idé at tjekke op på at alt er som det skal være. Sørg for at motoren, kobling og bremser er i orden og at der er de væsker der skal være. Et godt tip er at smide bilen til service, så du er sikker på at du ikke overser noget.

Der er også gode muligheder for at leje sig ind på hoteller og lignende, men noget der især vinder hos børnefamilierne, er at man tager et telt med på farten som man som bruger til sine pitstop. Der er som skrevet meget inspiration at hente online og det er din ferie og dermed dig der kan vælge og vrage i idéerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet