fbpx
 
Categories Bilnyheder

Danske priser på Mercedes-Benz EQC

Posted on
Danske priser på Mercedes-Benz EQC

Den danske Mercedes-Benz-importør er endelig klar med priserne på den ny EQC, som er første model fra det nye EQ elbilmærke fra Mercedes-Benz. Priserne begynder ved 679.998 kr. for Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC, hvilket virker skarpt og lavere end de direkte konkurrenter Audi e-tron og Jaguar I-Pace.

EQC 400 4MATIC har 408 hestekræfter og en rækkevidde på op til 417 kilometer efter den nye WLTP-målemetode.

Fronten bærer den store Mercedes-Benz stjerne og viser et nyt ansigt på fremtidens Mercedes-Benz.

Højt udstyrsniveau

Udstyrsniveauet i den nye EQC er højt og omfatter blandt andet et nyudviklet navigationssystem, som automatisk tager højde for vejens forløb og tilpasser hastigheden til gavn for komfort, sikkerhed og ikke mindst strømforbrug. Systemet indgår som en integreret del af det intelligente infotainmentsystem MBUX ­– Mercedes-Benz User Experience – som blandt andet benytter kunstig intelligens og giver mulighed for 3D-navigation.

Mercedes-Benz viderefører den elegante wide-screen, som vi kender fra andre modeller, i EQC. Tak for det!

Derudover er den ny EQC udstyret med de kraftfulde, adaptive MULTIBEAM LED-forlygter, bakkamera, parkeringsassistent, Blind Spot Assist, 19″ letmetalfælge samt komfortudstyr som lydanlægget Advanced Sound System og lydisolerende ruder.

Mercedes-Benz har styr på at skabe en lækker kabine. Det gælder også i EQC.

Mulighed for effektiv opladning

Den ny EQC kan oplades både hjemme eller i en af de mange offentlige ladestandere, og benytter man en af de offentlige hurtigladere, som findes i hele Europa, er det muligt at lade med jævnstrøm med en effekt på op til 110 kW. Her tager det blot 40 minutter at lade batteriet fra 10 – 80 procent, og selv på de længere køreture er man derfor hurtigt videre. Det er også muligt at oplade sin EQC hjemme i indkørslen med en Mercedes-Benz Wallbox.

En stærk elbil

Med 408 hestekræfter og et drejningsmoment på hele 760 Nm er den ny EQC både sportslig og kraftfuld. Accelerationstiden fra 0 til 100 kilometer i timen tager kun 5,1 sekund, mens topfarten er elektronisk begrænset til 180 kilometer i timen.

Du kan bestille EQC med anhængertræk

Til forskel for langt de fleste elektriske biler på markedet lige nu, er det muligt at bestille den ny EQC med anhængertræk, der må trække op til 1.800 kg.

Bagenden bærer et tværgående lygtebånd, som vi også kender fra bl.a. Porsche og Audi.

Levering til sommer

Interessen omkring den ny EQC har været stor siden præsentationen, og hos Mercedes-Benz bestræber man sig på at efterkomme efterspørgslen i så vidt omfang som muligt.

De første biler forventes i Danmark i løbet af sommeren.

Konkurrenterne koster mere

Audi e-tron fås fra 799.995 kr.
Jaguar I-Pace fra 713.880 kr.

2 kommentarer

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: