fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Hyundai melder nu ind på markedet for privatleasing

Posted on
Hyundai melder nu ind på markedet for privatleasing

Hyundai tilbyder nu privatleasing af benzin-, el- og plug-in hybrid-biler. I første omgang udbydes fire forskellige modeller, alle med højt udstyrsniveau. Størrelsesmæssigt spænder udvalget fra pendlerbilerne Hyundai i10 og i20 til Hyundai KONA og IONIQ som både el-bil og plug-in hybrid. Leasingpriserne starter ved 1.995 kr. i måneden.

”Privatleasing giver forbrugeren sikkerhed i budgettet. Tendensen viser, at danskerne, ønsker at sikre sig imod risiko og værditab samt kende deres faste omkostninger.” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark, og tilføjer, ”vores privatleasing giver mulighed for at skifte bil oftere og inkluderer metallak samt vejhjælp i Danmark og resten af Europa.”

i10 fra 1.995 kr. om måneden

Hyundai i10 er kendt som en god og rummelig pendlerbil. Netop nu kan du privatlease Hyundai i10 1.0 Eco Trend for 1.995 kr. om måneden med en udbetaling på 4.995 kr.

Udstyret omfatter bl.a. aircondition, 7” touchskærm, Bluetooth, fartpilot med fartbegrænser, Apple CarPlay og multifunktionsrat.

For en merpris tilbydes to udstyrspakker – en Komfortpakke og en Deluxepakke. For 100 kr. mere i måneden kan du vælge i10 1.0 Eco Trend med komfortpakke, der desuden byder på varme i forsæder og rat, fuldautomatisk klimaanlæg samt rat i kunstlæder og udbetalingen er stadig på kun 4.995 kr.

Deluxe-varianten til 2.195 kr. pr. måned tilføjer bl.a. baksensor, el-ruder i bag, statisk kurvelys, LED-kørelys, tågeforlygter, blink i sidespejle, sorte sidebeskyttelseslister, mørktonede ruder i bag, automatisk katastrofelys og hill-assist, som gør det nemmere at starte på et skrånende underlag.

i20 fra 2.495 kr. om måneden

Storesøsteren Hyundai i20 1.25 Trend koster ligeledes 4.995 kr. i udbetaling mens den månedlige ydelse er på 2.495 kr.

Udstyrslisten er lang og indeholder bl.a. 7” touchskærm, aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, bakkamera, baksensor, fartpilot, varme i forsæder og rat, el-justerbare sidespejle med varme og LED-blink, multifunktionsrat og vognbaneassistent som advarer med lyd, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade vognbanen.

KONA fra 2.995 kr. om måneden

I SUV-klassen tilbydes Hyundai KONA med benzinmotor; en 1.0 T-GDi Trend til 2.995 kr. om måneden og en udbetaling på 6.995 kr.

Udstyrslisten tæller blandt andet 7” display med touchskærm, Bluetooth, Apple CarPlay, klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser funktion, bakkamera og baksensor, varme i forsæder og rat, blind vinkel-sensor, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, træthedsovervågning, 16” alufælge og meget mere.

IONIQ – nu som leasingbil

Som den første bilmodel fås Hyundai IONIQ med tre forskellige drivmidler; som hybrid, plug-in hybrid og som ren el-bil. Vil du købe bilen, begynder priserne ved 254.995 kr.

For 3.995 kr. i måneden og en udbetaling på 14.995 kr. kan du privatlease IONIQ Trend som både plug-in hybrid og el-bil. For samme lave pris, altså en udbetaling på 14.995 og 3.995 kr. om måneden kan du helt ekstraordinært privatlease IONIQ electric i højeste udstyrsvariant Premium uden merpris så længe lager haves.

IONIQ plug-in hybrid giver dig mulighed for at køre op til 63 km på ren el. På kortere ture kører bilen på el, og når strømmen ikke rækker længere, fungerer bilen som hybridbil ved at kombinere benzin og el. Det kombinerede output af 1.6 GDi benzinmotoren og 44.5 kW hybrid-elmotoren giver en samlet ydeevne på 141 hk. Med IONIQ plug-in hybrid banker bilens to hjerter som ét, så man får det bedste fra to verdener.

På udstyrslisten finder du Bluetooth, 8” touchskærm og navigation med dansk interface, klimaanlæg, varme i rattet, Apple CarPlay, adaptiv fartpilot, Paddle Shift, sædevarme foran, trådløs opladning af mobiltelefon, automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse, vognbaneassistent, automatgear, parkeringssensor både for og bag samt bakkamera.

Lanceringen af effektive langtrækkende el-biler har skabt kraftig vækst i salget af el-biler siden årets start, hvor Hyundai har været bedst sælgende på el-biler i årets første måneder. For bilkøbere, som tøver med at investere i ny bil, er privatleasing en oplagt mulighed for at skifte bil uden at bekymre sig om brugtbilsmarkedet.

”Uanset om man vælger benzin, diesel eller el, skal man ikke tænke på brugtmarked og værditab, når man skifter bil. Privatleasing skaber ro om økonomien og valg af bil,” siger Annegrethe Skovby fra Hyundai Danmark.

Fleksibel løbetid

Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Er kørselsbehovet større, kan ekstra kilometer tilkøbes mod en mindre forhøjelse af den månedlige ydelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet