fbpx
 
Categories Bilnyheder

Det koster den nye Hyundai Tucson

Posted on
Det koster den nye Hyundai Tucson

Hyundai er klar til Danmarkspremiere på den nye Hyundai Tucson 1. februar “the corona way”. Du kan få bilen bragt til din indkørsel – eller et andet sted der aftales – så du kan prøvekøre den og sparke dæk. Det er også muligt at booke en digital fremvisning, så du kan få fremvist bilen hjemme i sofaen. Her er priserne på den nye SUV.

Foto: Thomas Saks

Tre udstyrsversioner

Den nye Hyundai Tucson fås i tre udstyrsversioner (Pure, Essential og Advanced) og du kan vælge mellem benzin-, hybrid- og dieselmotor. Der kommer en version med plug-in-hybrid drivline, firehjulstræk og 265 hk på et senere tidspunkt.

Til lanceringen er der fire motorer at vælge imellem

Den billigste version er 1.6 T-GDi med benzinmotor og 150 hk, som koster fra 279.996 kr. i udstyrsversionen Pure. Samme motor med hybrid og 230 hk koster fra 379.995 kr. Begge fås i udstyrsversionerne Pure, Essential og Advanced.

TUCSON findes også som mild hybrid (benzin og diesel) i udstyrsversionerne Essential og Advanced. Her er startprisen 339.995 kr. for 1.6 T-GDi benzin mild hybrid med automatgear og 150 hk og 379.995 kr. for 1.6 CRDi mild hybrid med automatgear og 136 hk.

Foto: Thomas Saks

Sådan er Tucson udstyret

Den billigste Hyundai Tucson 1.6 T-GDi med benzinmotor og 150 hk har et pænt udstyrsniveau. Således får du som standard 8″ touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, aircondition, fartpilot,  bakkamera, Bluetooth, automatisk nødbremse med fodgænger- samt cyklistgenkendelse, automatisk skiltegenkendelse og aktiv vognbaneassistent med følgefunktion.

Hopper du et trin op i Essential, som koster 30.000 kr. mere, får du derudover bl.a. 2-zonet klimaanlæg, 10,25″ digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor, LED-kombinationsbaglygter, elektriske lændestøtte ved fører, fartpilot med fartbegrænser til manuelt gear og adaptiv fartpilot til automatgear.

Den foreløbige topmodel Advanced, som starter ved 329.995 kr., lokker med endnu mere udstyr: 3-zonet klimaanlæg, 10.25″ touchskærm, Bluelink med App-styring, navigation med dansk tale, ventilationskanaler ved bagsæder, varme i bagsæder, p-sensor både for og bag, frontgrill i mørk krom, interiør-stemningsbelysning i hele 64 farver, blindvinkel-sensor og LED-forlygter.

Foto: Hyundai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: