fbpx
 
Categories Annonce

Ferrari erstatter 488 og annoncerer elbil

Posted on
Ferrari erstatter 488 og annoncerer elbil

Den italienske bilgigant Ferrari har startet året stærkt ud med flere nyheder. Først annoncerede de deres F1-75 til den igangværende F1-sæson. Dernæst kom de med 296 GT3, som skal erstatte 488. Nu er det også kommet frem at de er ved at designe en elbil med den tidligere Apple designer Sir Johny Ive. Vi kigger på de mange Ferrari-nyheder nedenfor.

Farvel til en Ferrari legende

Ferrari lod sig muligvis inspirere af den nye Batman-film, da de kom med Ferrari 296 GT3. Bilen ligner en ægte Batmobil. Den spritnye Ferrari erstatter den historiske 488, som ofte omtales som den bedste racerbil i Ferraris historie. 488 GT3 har været i på banen siden den tog over fra Michelotto-Ferrarien 458 i 2016. Den fik en alvorlig Evo opgradering så sent som i 2020, men vil altså blive erstattet inden længe.

Den nye bil er blevet designet hos Ferrari af et team ledt an af racerbil designer Ferdinando Cannizzio. Bilen er i gang med at blive udviklet til at dyste med i racerløb og ifølge planerne vil den debutere i de bedste sportskonkurrencer i 2023. Det siges at den vil være i stand til at dyste med i Le Mans 24 Hours fra 2024, når GT3-biler vil erstatte de aktuelle GTE-maskiner.

Ferrari flyver afsted i Formel 1

Hvis du ser Ferrari i Formel 1, er det dog en anden bil, som du vil se på banen. Formula 1 odds har på det seneste været på F1-75, hvor enten Charles Leclerc eller Carlos Sainz Jr. sidder bag rattet. Bilen blev præsenteret i februar 2022 og har haft imponerende resultater indtil nu. Blandt andet. Sluttede Leclerc på førstepladsen ved Australiens Grandprix 2022.

Netop med Formel 1 er det det interessant at kigge på Lewis Hamilton, som har udtalt at de endnu ikke kan konkurrere med Ferrari. Den britiske racerkører har udtalt at Mercedes ikke er hurtigst i øjeblikket og at han tror at Ferrari er hurtigst, derefter kommer muligvis Red Bull, og i top-3 Mercedes eller McLaren. Hamilton har ærligt talt udtalt at Mercedes ikke er på toppen lige nu.

Tidligere Apple Designer skal designe Ferrari elbil

Den tidligere Apple designer Sir Jony Ive er blevet hyret til at udvikle en ny elbil for Ferrari. Ive er kendt for at stå bag det rene, minimalistiske look på iPhone og Macbook. Helt tilbage i 2003 blev han hyldet som årets designer af Londons Design Museum, og nu arbejder han altså for Ferrari. Dog skal du ikke forvente at bilen vil komme i morgen. Ifølge Ferrari vil deres første elbil komme i 2025, men de har været skånsomme med detaljer.

Kendisser som ikke må køre i Ferrari

Den italienske bilfabrikant ønsker ikke at hvem som helst kører i deres nye biler. Blandt andet er Black Chyna blevet forbudt at køre i Ferrari fordi hun har brugt mærket til at skabe overskrifter. Det siges også at Justin Bieber måske er på Ferraris ”sorte liste” fordi han eftersigende mistede sin Ferrari 458 Italia i 2016, da han kørte spirituskørsel. Rygterne går også at Kim Kardashian ikke må køre i bilerne og sådan kunne vi blive ved. Det er altså meget vigtigt for Ferrari at folk bag rattet repræsenterer deres værdier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: