fbpx
 
Categories Annonce

Slip for besværet med at købe og sælge bil, ved at lease i stedet

Posted on
Slip for besværet med at købe og sælge bil, ved at lease i stedet

Dette indhold er sponsoreret

Er man træt af besværet med at købe og sælge bil, når man ønsker en ny, så kan man vælge at lease en bil i stedet. Man kan både lease nye og brugte biler, samt el- og hybridbiler, hvor der er skattemæssige fordele at hente. Derudover kan man også vælge at udleje leasingbilen, når man ikke selv bruger den.

Sådan fungerer det

Når man leaser en bil, så betaler man for at køre i bilen i en tidsbestemt periode. Man kan lease en elbil via GoMore leasing, hvor der er service og forsikring inkluderet i leasingen. Man vælger blot den bil, som passer til ens behov, og den kontraktlængde som ønskes, og så er man klar til at køre. Når man leaser en elbil hos GoMore, så får man som udgangspunkt mulighed for at køre 15.000 km/år, men man kan tilkøbe flere km, samt vinterdæk og anhængertræk, hvis man har behov for det. Man kan også tilkøbe en ekstra fører, hvis man har en kort kontraktlængde. Har man for eksempel leaset bilen i en længere periode, så må hele husstanden køre i bilen. Når leasingperioden er udløbet, afleverer man blot bilen og slipper for besværet med bilsalg.

Udlej leasingbil

Hvis man har leaset en elbil hos GoMore, så kan man vælge at udleje den, når man ikke selv bruger den, og man kan derved gøre det endnu billigere at lease bilen. Med nøglefri teknologi behøver man ikke engang være der til at overlevere nøglen, når man udlejer bilen. På den måde kan den som lejer bil selv afhente og aflevere den ved at bruge en app, hvor lejer også dokumenterer bilens stand og brændstofforbrug ved at tage billeder. Som udlejer får man betalingen gennem app’en, så det er nemt for alle parter. 

Skattefradrag ved udlejning af leasingbil

Hvis man vælger at udleje den bil, som man leaser, så er der to fradragsmodeller at vælge imellem. Bundfradrag eller regnskabsmæssigt fradrag. Hvis man bruger bundfradraget, så kan man tjene et bestemt beløb, pr. person, ved at udleje bilen, inden man skal betale skat. Det beløb er højere, hvis der er tale om en el- eller hybridbil, end ved en konventionel bil. Vælger man det regnskabsmæssige fradrag, så ser man på, hvor stor en andel af bilens samlede årlige kørsel, der er kørt, når bilen har været udlejet. Denne procentdel kan så trækkes fra de samlede årlige udgifter, der er ved at leje bilen. Man kan altså vælge én af disse to modeller, når man skal indberette til skat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: