fbpx
 
Categories Annonce

Find det billigste lån til din næste bil

Posted on
Find det billigste lån til din næste bil

Hvis du står og overvejer en ny bil, så handler det også om at finde det rigtige billån. Uanset om det er en Fiat eller en Ferrari, så kræver det penge på kontoen, før du kan handle. Og nu kan du finde det bedste og billigste billån, som du kan optage, så du kan få den bil, du har drømt om. Det gælder uanset, om det er til fornøjelse eller familie. Læs videre her og bliv klogere på den verden af billån, der venter.   

Billigste billån? Hvor finder du mon det? Med en ny låneportal fra Bankly kan du finde det billån, der passer bedst til dig og din familie. Det gælder uanset, om det er brugt eller nyt. Biler er ikke det nemmeste at betale kontant, og der er også en masse ekstra regninger som forsikringer, vej- og vægtafgifter, som skal betales. Med et billån kan du få det hele ordnet på en gang uden at skulle grave for dybt i din opsparing for at nå det hele. 

Hvilken slags bil er du til? 

Markedet for billån boomer næsten lige så meget som markedet for biler. Først skal du finde det køretøj, som passer til dig. Mange vælger at købe enten tysk eller japansk i form af Volkswagen, Mercedes, BMW eller Mazda, Nissan eller Toyota. Det er gode, troværdige mærker med milliarder af kilometer i dækkene.  

Men har du nogensinde overvejet, at du også kan købe spansk eller tjekkisk? Seat og Skoda er eget af Volkswagen, og derfor bliver de også produceret med samme kvalitetsstempel, som folkevognen står for. Ofte kan du få dem til en billigere pris, selvom det er næsten samme bil. Det eneste, der er ændret, er ofte bare logoet og stedet, hvor de er produceret.  

Det samme gælder for Audi. Dog er de i en klasse for sig, men Audi har en aura, der næsten lugter lidt for meget af direktør. Kører du rundt i en sort Audi, så er du nok på vej til møde angående din virksomhed. En BMW har samme udstråling, men signalerer lidt mere fart over feltet og bad boy-attitude. En Volkswagen eller Skoda signalerer derimod familieværdier og måske endda øget årvågenhed omkring benzinforbrug og klima. I hvert fald i 2020.  

Du kan også købe noget gammelt 

Selvom de fleste af os køber en bil, fordi vi skal bruge den i hverdagen, kan du faktisk også investere i biler, der er af lidt ældre dato. Hvis du er født i 70’erne og 80’erne, så har du sikkert haft en plakat hængende på værelset af en Lamborghini eller en Ferrari. Helt så drastisk behøver vi ikke gå til værks, men mange af de biler, vi er vokset op med, findes stadig på landevejen, og hvis de kører godt, er de fortsat rigtig mange penge værd.  

Hvis du har fundet en billig Peugeot 205, så kunne det måske være en investering til fremtiden? Eller en Morris Mascot, de er altid i høj kurs udelukkende på grund af deres navn. Bilerne fra slutningen af 70’erne og 80’erne, ja selv starten af 90’erne, har en sjæl over sig som moderne biler bare ikke har længere. 

Du kan sagtens finde en Golf fra perioden, sætte den i stand og sælge den for profit. Det giver dig pludselig mange flere muligheder for at se bilen som en investering frem for en ting, du kører til og fra arbejde i. Og så er de bare flotte at have stående i carporten eller garagen. Så kan du godt regne med at naboen kommer forbi og sparker lidt til dine dæk, for at se om lufttrykket nu også er, som det skal være. 

Lån penge med omtanke  

Uanset hvilket formål du låner penge til, om det er bil eller hus eller noget helt tredje, så er det vigtigt, du bevarer din sunde fornuft, når du beslutter dig. Kast dig ikke ud i lån, som du ikke har råd til først og fremmest. Ligesom på motorvejen eller alle andre veje for den sags skyld skal du heller ikke køre hurtigere, end fartgrænsen tillader. Ellers kan det hurtigt ende galt.  

Tag derfor en snak med din familie om, hvilken bil I har behov for at købe. Skal det være en stationcar eller en lille, hurtig en? En bybil med meget lidt plads eller en Berlingo med plads til det hele? Mulighederne er mange, så det er vigtigt, I forventningsafstemmer i forhold til, hvilken bil I faktisk gerne vil have.  

Derfra er der mange penge at spare med det helt rigtige lån. Men I skal ikke låne til mere, end hvad I har behov for. Eller hvad I har råd til for den sags skyld. Med det rette lån lige ved hånden, kan I låne penge til en helt ny bil, der passer til jeres familie med god samvittighed.    

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: