fbpx
 
Categories Bilnyheder

KIA Sorento fra 564.000 kr.

Posted on
KIA Sorento fra 564.000 kr.

Priserne på den nye KIA Sorento er klar. Den billigste model med 2,2 liters dieselmotor kommer til at koste fra 564.000,- kr.

Læs om vores førstehåndsindtryk af den nye KIA Sorento.

Sorentos nye udvendige design med skarpere linjer, hightech-detaljer og større proportioner giver den en mere selvsikker og moden udstråling. Indvendigt kan bilens attraktive kabine også byde på førsteklasses materialer, topmoderne infotainmentteknologier og et imponerende nyt design.

KIA Sorento
KIA Sorento

Plads til syv personer

Den nye Sorento er den første model baseret på KIAs nye platform til mellemstore SUV’er. I kombination med et større karrosseri, som giver mere plads til last og bagage, gør platformen Sorento til en af markedets mest alsidige og rummelige SUV’er med tre sæderækker og plads til op til 7 personer.

Desuden betyder Sorentos innovative interiør, at bilen kan tilbyde alt dette og samtidig være udstyret med KIAs nye elektrificerede “Smartstream”-drivlinjer, og det er første gang, at Sorento fås med hybriddrivlinje. Derfor har den nye model bedre brændstofeffektivitet, færre emissioner og bedre præstationer end forgængermodellerne.

Den bliver KIAs mest højteknologiske bil nogensinde takket være de progressive opkoblingsmuligheder, førerassistentsystemerne og infotainmentteknologierne. De to brugervenlige displays byder på avanceret grafik, nye telematikfunktioner og komplet trådlås opkobling af smartphones.

De første to drivlinjer til den nye Sorento, hhv. hybrid og diesel, er netop prissat i forhold til nuværende afgiftsregler. Og inden året er omme, forventer den danske importør at kunne tilføje en plug-in hybrid til modelprogrammet.

Tre udstyrsniveauer

De to drivlinjer fås begge med enten 2WD eller 4WD og 3 udstyrsniveauer, hvor Prestige er den billigste – dernæst en upgrade – og til sidst topmodellen, Premium.

Indstigningsmodellen bliver således den 2,2 liters diesel motor med 2WD og Prestige udstyr til kr. 564.000,-.

KIA Sorento
KIA Sorento

Hybrid versionen kan fås fra 604.000 kr.

Sorento Hybrid har en ny elektrificeret “Smartstream”-drivlinje med en 1,6-liters turbo benzin motor, en 1,49 kWh litium-ion-polymer-batteripakke og en 44,2 kW elmotor.

Kraften overføres gennem den 6-trins automatiske gearkasse via en elektrisk enhed på gearkassen, og opnår en samlet ydelse på 230 hk og et drejningsmoment på 350 Nm.

Sorentos nye 4-cylindrede 2,2-liters “Smartstream”-dieselmotor har en ydelse på 202 hk og et drejningsmoment på 440 Nm.

Dieselmotoren er kombineret med KIAs nye 8-trins dobbeltkoblingsgearkasse (8DCT). Med et jævnt gearskift som forbedrer brændstofeffektiviteten med ca. 2-3 % i forhold til en konventionel 8-trins automatisk gearkasse alt efter, hvordan den anvendes.

Sorento er en ægte favorit blandt de kunder, der regelmæssigt har brug for bilens anhængerkapacitet. Med 2,2-liters dieselmotoren har den nye Sorento en anhængervægt med bremser på op til 2.500 kg, mens hybridvarianterne kan trække op til 1.650 kg. Begge varianter har en anhængervægt uden bremser på op til 750 kg.

Den nye KIA Sorento bliver lanceret i Danmark i starten af det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: