fbpx
 
Categories Annonce

Går du med tanker om at lease din næste bil?

Posted on
Går du med tanker om at lease din næste bil?

Når det er ved at være tid til ny bil, så kan man hurtigt opleve at man kigger efter alle biler i gadebilledet, for lige kort at visualisere sig selv med netop den bil, der lige trillede forbi dig få minutter forinden. Det kan være lidt af en jungle efter bare 10 minutter på gaden, for hvad hvis du udpeger den forkerte bil og skal sadle om hurtigt igen?

Hvis du gerne vil kunne sadle om hurtigt, er leasing en god deal

Når man skal finde den bil der passer lige præcis til ens behov nu og her, så er det med stor sandsynlighed ikke den samme bil man har i tankerne, når man kigger 5-6 år ud i fremtiden. Vi udvikler nemlig hele tiden vores behov og det kan derfor været svært at købe en bil der skal beholdes i den tid bilen betales ud på billånet.

Leasing af biler på sjælland kan være din mulighed for kun at kigge på din situation nu og her, frem for at skulle finde en løsning der skal gælde flere år ud i fremtiden. Her er det nemlig ikke sådan at du vil opleve at din bil forringes drastisk i pris, da du med en leasing ikke køber bilen og derfor kan du altså også let vælge noget andet allerede efter et par år.

Når du har behov for mere frihed

Vi har alle forskellige behov og det kan være at du allerede har oplevet at have tygget dig igennem 2-5 biler i den tid du har haft dit kørekort, fordi dine behov har ændret sig og du har måtte skifte model og årgang ud.

Det er oftest i forbindelse med familieforøgelse at man vælger at skifte den gode gamle bil ud med en anden slags, hvor der både kan være plads til barnevogn og autostole til børnene. Det er helst ikke noget ungkarlen vil tænke i, når der købes en stor flot bil hjem til garagen, men det er nok de færreste der kan sige at de om 2 år også skal have plads til en baby og derfor ikke tager sportsvognen med plads til 2 personer.

Når du er tæt på at skifte biler ud som du skifter underbukserne ud

Her er det at leasing bliver interessant, for så behøver man nemlig ikke at skænke en anderledes tilværelse en tanke. Det der skal dækkes af behov nu og her, er det der kan vælges bil ud fra. Man siger at hvis du skifter biler som du skifter underbukser, så skal du lease. Det er lidt ulækkert hvis det ordsprog holder stik, men ikke forkert.

Typisk når du køber en ny bil, så kan du vælge en bil med afdragsordning over 96 måneder. Det er altså mange år man skal have tænkt ind i sit kram og vi ved samtidig at den største værdi af bilen dykker i bilens første år. Der er altså nærmest garanteret et tab, hvis man vælger at skifte bilen ud før at afdragsperioden er ovre.

Med leasing hænger du ikke på den samme bil i så lang en periode og du kan derfor lettere være bekendt at skifte bil som du skifter underbukser når du leaser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: