fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Green Garage: Nyt bilfirma kun med “grønne” biler

Posted on
Green Garage: Nyt bilfirma kun med “grønne” biler

I Birkerød nord for København har et nyt bilfirma “Green Garage” set dagens lys. Firmaet adskiller sig fra andre i branchen ved kun at beskæftige sig med rådgivning, salg og leasing af biler, der medvirker til den grønne omstilling.

Green Garage er stiftet af Thomas Ølshøj, som er tidligere lokal Opel-forhandler. Han har stiftet Green Garage med den ambition, at være Nordsjællands og Københavnsområdets foretrukne samarbejdspartner inden for el- og hybridbiler.

“Jeg har længe haft tanken om at stifte et mærkeneutralt bilfirma, og med frasalget af vores Opel aktiviteter er det et naturligt næste skridt at starte Green Garage, fortæller Thomas Ølshøj og fortsætter:

– Der mangler et grønt bilfirma, som har de specifikke kompetencer der skal til, for at klæde kunderne på til at træffe det grønne valg – både økonomisk og teknisk. Og det kan vi. Ampere, volt og watt er en naturlig del af vores hverdag i Green Garage, og vi sætter en ære i at formidle de forskellige begreber på en måde, der er let forståelige for alle interesserede”

Du får hjælp til opsætning af ladestander

En del af Green Garages vision er, at skiftet fra en benzin- eller dieseldrevet bil skal være så ukompliceret som muligt. Firmaet har derfor indgået et samarbejde med FDM, som står for opsætning og installation af ladestandere. Dermed skulle den grønne overgang gerne blive så let som mulig.

Øget efterspørgel på grønne biler

“Vi lever i en tid, hvor der bliver større og større fokus på klimaet, og hvad det er for en verden, vi giver videre til vores børn og børnebørn. Og det mærkes bestemt også i bilbranchen. Allerede i 2019 kunne vi og andre forhandlere mærke en øget efterspørgsel fra kunder, der ønskede en grøn bil” fortæller Thomas Ølshøj.

Ambitiøst klimamål

Det ambitiøse klimamål for Green Garage lyder på, at alle biler, der forlader forretningen, skal reducere CO2-udledningen med mindst 65% i forhold til en tilsvarende benzin- eller dieseldrevet bil.

Green Garage vil desuden tilstræbe, at gennemsnits CO2-udledningen, for de biler der forhandles, skal ligge under 60 g CO2/km. Til sammenligning er den gennemsnitlige udledning for alle nyregistrerede personbiler inklusive el- og plugin-hybridbiler 113 gram/km i august 2019 ifølge Danmarks Statistik.

Se mere om Green Garage på www.greengarage.dk

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: