fbpx
 
Categories Annonce

Har du skiftet til vinterdæk?

Posted on
Har du skiftet til vinterdæk?

Kalenderen siger november, og hvis du endnu ikke har skiftet til vinterdæk, så var det måske på tideSelv om det ikke er lovpålagt at skifte til vinterdæk i Danmark, så anbefales det at bruge vinterdæk, specielt hvis du bruger bilen igennem hele vinteren. 

Vinterdæk eller helårsdæk? 

Som sagt, så er der ingen lov som siger at du skal skifte til vinterdæk, men der er ingen tvivl om at vinterdæk sikrer dig et bedre vejgreb, og har stor indflydelse på bilens bremselængde. Hvis du er regelmæssig bruger af din bil, så er det derfor en god ide at du skifter til vinterdæk. Få de bedste vinterdæk til lavpris hos Quickpoint her. Det kan være en god ide at købe vinterdæk på tilbud. Når det kommer til vinterdæk, så skal du ikke nødvendigvis gå ned på kvalitet. Du vil gerne have høj kvalitet på sine vinterdæk, men til markedets bedste pris. Hvis du kommer over et godt tilbud, så anbefales det derfor at du slår til! 

Vi kan ikke forudsige hvordan vinterføret vil være igennem vinteren, men hvis du allerede nu, ved at du skal ud at køre bil i løbet af vinteren, så anbefales det at du kigger på muligheden for at skifte til vinterdæk, eller helårsdæk. Helårsdæk, er et alternativ for dig som ikke kører bil hver dag, og som kan bruge offentlig transport de dage hvor asfalten er ren is. Sommerdæk er ikke et godt alternativ på vintertid. Faktisk kan du risikere at bremselængden er dobbelt så lang, hvis du kører med sommerdæk på vinterføre, end hvis du kører med vinterdæk.  

Vinterdæk er en investering, en investering i din egen og dine medtrafikanters sikkerhed, som du ikke vil fortryde.  

Skift til vinterdæk i dag 

Tommelfingerreglen, er at man skal skifte til vinterdæk i løbet af oktober måned, eller når temperaturen går under 7 grader. Det betyder altså lige nu. Det er bedre at skifte lidt for tidlig, end at gøre det lidt for sent. Vinterdæk kører nemlig også helt fint hvis vejen er tør eller våd, og du vil heller køre på vinterdæk en gang for meget end en gang for lidt. Hvis du er i tvivl om sidste års vinterdæk kan holde en sæson mere, så skal du undersøge dæk mønsteret. Det skal ikke være for slidt ned, da dette har indvirkning på dækkets kvalitet. Hvis du er meget i tvivl, så anbefales det at du rådfører dig med en dæk specialist.  

Du kan vælge at skifte dæk på din bil selv, faktisk er dette en overkommelig opgave, som mange godt kan finde ud af. Men hvis du ikke har tid, eller lyst, til dækskifte, så finnes der masser af dækspecielister som gerne giver en hånd med. Igen, så er det en god ide at gøre det nu. For når dagen kommer, hvor vejene er spejlglatte, så er det svært at få tid til et akut dækskifte hos dit lokale værksted. Sørg derfor for at gå vinteren i møde, med vinterdæk, allerede i dag.  

Mens du er i gang med vinterforberedelserne, så kan det være en god ide at udstyre bilen med låseolie og en sneskraber. Så vil ikke lidt sne og frost stoppe dig, i løbet af vinteren.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: