fbpx
 
Categories Bilnyheder

Audi A3 plug-in hybrid fra 349.990 kr.

Posted on
Audi A3 plug-in hybrid fra 349.990 kr.

Audi Danmark er klar med prisen på A3 Sportback 40 TFSI e, der koster fra 349.990 kr for en A3 Sportback Prestige 40 TFSI e. Den nye Audi A3 plug-in-hybrid står klar hos de danske forhandlere i starten af november 2020.

Audi A3 Sportback 40 TFSI e har en elektrisk rækkevidde på op til 66 km (WLTP) og en systemydelse på 204 hk.

Standardudstyret er det samme som hos A3 Sportback med benzin- eller dieselmotor, og A3 Sportback 40 TFSI e findes i udstyrsvarianterne Prestige og S line. Derudover er opladningssystemet “kompakt”, der kan bruges ved stikdåser, standard på bilen, samt et Mode-3-kabel, som kan bruges ved offentlige ladestandere.

“kompakt” er et såkaldt Mode-2-opladningssystem, der består af en betjeningsenhed inklusive et tilslutningskabel til bilen og to forskellige nettilslutningskabler (med husholdnings- og industristik).

Når man køber en Audi A3 Sportback 40 TFSI e i Danmark, er installation af en Clever ladeboks på hjemmeadressen inkluderet i prisen ved samtidig oprettelse af Clever Unlimited abonnement, hvilket giver ubegrænset opladning på sin ladeboks og på Clevers netværk til en fast pris på 369 kr. om måneden.*

Forbrugsangivelser

Forbrugsangivelse iht. normen for plug-in-hybridbiler (WLTP). Angivelser vedr. brændstofforbrug og CO₂-emission er afhængigt af den valgte dæk-/fælgstørrelse samt tilvalgt ekstraudstyr.

Audi A3 Sportback 40 TFSI e

Brændstofforbrug ved blandet kørsel i km/l: op til 100
CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: ned til 24
Strømforbrug ved blandet kørsel i kWh/100 km: ned til 14,2
Elektrisk rækkevidde: op til 66 km

Der tages forbehold for ændringer og fejl.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Prisreduktion v/ fravalg af Clever Unlimited og Unlimited Network: 7.500 kr. Læs mere: clever.dk/vilkaar.


Clever Unlimited:

369 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 9.714 kr. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: 7.500 kr. er inkl. i prisen, dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.


Clever Unlimited Network:

245 kr./md. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 1.470 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: