fbpx
 
Categories Bilnyheder

Hyundai Kona Electric får facelift og lavere pris

Posted on
Hyundai Kona Electric får facelift og lavere pris

En ny front, nye features og lavere pris er højdepunkterne i et facelift til den populære Hyundai Kona Electric. Prisen starter fra 239.995 kr. og ved privatleasing er der 6 måneders gratis strøm med i prisen til de hurtige.

Fronten har fået et mere skarpt udtryk, og bagenden er blevet mere stilren med indfarvede karosseri-elementer. Men ellers ligner Kona Electric sig selv.

Hyundai har forbedret sikkerhed og connectivity og har bl.a. opdateret nødbremsen så den nu også kan genkende og reagere på cyklister.

Rækkevidden spænder fra 305 km i Standard Range til 484 km i Long Range Performance.

Priserne er presset ned, hvilket nok skal ses i lyset af skarp konkurrence samt at der skal skabes plads til den nye Ioniq 5. På den måde skal modelprogrammet kalibreres så der er sammenhæng.

Fleksible privatleasingtilbud

KONA Electric starter ved 239.995 kr. Du kan også lease bilen og her kan Hyundai i samarbejde med LeasePlan tilbyde 6 måneders gratis strøm. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.

Privatleasingtilbuddene er fleksible i forhold til antal kilometer og udbetaling, så man kan sammensætte det tilbud, der passer en bedst. Eksempelvis kan man få 5.000 kilometer ekstra årligt for kun 250 kr. mere om måneden. Ligesom man også kan tilpasse udbetalingen. Vælger man i stedet at betale 14.995 kr. i udbetaling, er den månedlige ydelse fra blot 3.395 kr. 

Tre udstyrsvarianter

KONA Electric kommer i tre udstyrsvarianter. Pure-modellen tilbyder blandt andet 10.25″ digital instrumentering, 8″ touchskærm med trådløs Apple CarPlay/Android Auto, adaptiv fartpilot, Bluetooth, bakkamera, klimaanlæg, varmepumpe, så man kan opvarme kabinen med betydeligt mindre energiforbrug, LED-kørelys, eCall, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, aktiv vognbaneassistent med følgefunktion samt fjernstart via fjernbetjening.

Med fjernstart kan man starte bilen på afstand, så bilen er varm og klar til køreturen endda uden at bilen er tilkoblet en ladestander.

I Essential-udgaven får man derudover blandt andet varme i rat og forsæder, LED-kombinationsbaglygter,  baksensor, mørktonede bagruder, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl.

Advanced-varianten har foruden udstyret fra Pure og Essential også 10.25 touchskærm med navigation og  Bluelink, aktiv blindvinkel-sensor, KREL Premium-lydsystem inkl. diskanthøjtaler, el-klapbare sidespejle, LED-forlygter til nær- og fjernlys, P-sensor foran samt motorvejsassistent, som er en kombination af vognbaneassistent med følgefunktion og navigationsbaseret adaptiv fartpilot, der bruger sensorer og kortdata for en sikker kørsel. Derudover er den i stand til selv at justere hastigheden.

Standard- og long range

Alle tre udstyrsvarianter fås med to batteristørrelser: Standard Range har 39 kWt, 136 hk og en rækkevidde på op til  305 km til priser fra 239.995 kr. Long Range Performance har 64 kWt, 204 hk og en rækkevidde på op til 484 km, og priserne starter ved 269.995 kr. For 30.000 kr. mere kan man køre fra forhandleren i Advanced-varianten. På Long Range Performance er det også muligt at få monteret anhængertræk, så man kan køre med anhænger på op til 300 kg eller have cykler bagpå.

I forbindelse med køb af en KONA Electric kan man for kun 2.500 kr. tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når man samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement til 749 kr./md, der giver ubegrænset opladning både hjemme og ude. Man kan dermed udnytte KONA Electrics avancerede batteristyring ved at indstille den til at oplade om natten, så man altid starter på en fuldt opladet batteri og samtidig spare tid i en travl hverdag.

Foto: Hyundai

2 kommentarer

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: