fbpx
 
Categories Bilnyheder

Maserati viser mod med Fuoriserie program

Posted on
Maserati viser mod med Fuoriserie program

I forbindelse med lanceringen af den nye Maserati MC20 og Ghibli hybrid, viser Maserati for første gang et personaliseringsprogram under navnet ”Fuoriserie”, som indtil videre har tre custom retninger: Corse, Futura og Unica.

Hos Formula Automobile i Lynby står en Maserati Ghibli, som har fået en kærlig Fuoriserie behandling både ud- og indvendigt. Den går under navnet ”Corse” og inspireret af motorsportens verden.

Maserati Ghibli Corse set hos Formula Automobile i Lyngby.

Corse har en helt speciel overflade som ligner børstet aluminium. Et par røde racing striber løber hen over bilen på motorhjelm, tag og bagklap. De røde striber er også at finde i loftet inde i kabinen.

Anderledes bling er ”Futura”, som pryder en Maserati Levante. Her har designerne gang i unikke overflader med bl.a. blå grafitfarve og en ru satin finish. Det ser elegant ud på den der “over the top” måde.

Sidst men ikke mindst findes en ”Unica”, som vises på en Maserati Quattroporte. Her har designerne fundet inspiration i mode, kunst og kultur og leger med vilde farvevalg. Quattroporte Unica er malet hvid med regnbuefarvede metalliske flager og vinduerne har en flerfarvet finish, der varierer mellem nuancer af gul, grøn, orange, blå og lilla afhængig af vinklen. Det er dog svært at forestille sig, at en synsmand ville godkende disse påfund.

Foto: Maserati / Thomas Saks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: