fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Mercedes-Benz rykker til byen

Posted on
Mercedes-Benz rykker til byen

Når Mercedes-Benz CPH slår dørene op til et nyt showroom i midten af København, vil alt ikke være, som det plejer i et traditionelt bilhus. Alt fra selve placeringen til nye roller for personalet er udtænkt med afsæt i kundernes oplevelser.

Med en placering i Sydhavnen (Sydhavnsgade 16 i København SV) tager Mercedes-Benz CPH skridtet helt ind i midt-byen og bringer dermed forretningen helt tæt på kunderne. Det er helt bevidst, fortæller direktør, Lars Simper:

“Det giver simpelthen ikke mening at blive ved med at tænke bilhuse, som man altid har gjort det. Vi er nødt til at vende tankegangen rundt og bygge vores forretning ud fra kundernes perspektiv. Og hvorfor skal de altid køre ud af byen for at besøge os? Hvorfor er vi ikke der, hvor de er? Derfor satser vi stærkt på en tilstedeværelse i København,” siger Lars Simper.

Det nye showroom i Sydhavnen kommer til at huse både nye og brugte personbiler, erhvervsbiler samt fuldtudstyret serviceværksted.

Helt nye roller for personalet

Hvis man ankommer i bil, møder man den første af nogle helt nye roller for de ansatte. En såkaldt “Car Jockey” sørger nemlig for at parkere ens bil, mens man i ro og mag kan bevæge sig videre ind i det ny-renoverede showroom. Her tager en “Star Assistant” hånd om kunderne og hjælper dem videre og sørger for kontakt til de rette mennesker via et elektronisk system på en iPad.

Tablets spiller i øvrigt en central rolle i hele arbejdsgangen for personalet, hvor sælgerne ikke længere arbejder med computere og laptops, men i stedet guider kunderne helt flydende og fleksibelt. De håndbårne tablets spiller sammen med huset i en integreret løsning, hvor indhold kan vises på store skærme på væggene, når behovet er der.

“Vi har ladet os inspirere af mange andre typer virksomheder og brancher, hvor Car Jockey’en fx svarer til en valet parking på high-end restauranter, og vores Star Assistant, som tager imod kunderne, er implementeret på baggrund af receptionen på hoteller, som sørger for ordentligt check-in. iPad-løsning er etableret for at give en mere fleksibel og uformel oplevelse, når kunderne besøger os, hvilket vi oplever som et stort ønske,” siger Lars Simper.

Mercedes-Benz CPH holder åbent hus i weekenden den 2. – 3. november klokken 11-16 begge dage, så man selv har mulighed for at opleve det nye showroom. Mercedes-Benz sørger for, at en DJ sætter stemningen, mens kunderne kan nyde bobler fra Copenhagen Sparkling Tee Company eller kaffe fra Original Coffee.

Mercedes-Benz CPH City
Sydhavnsgade 16 i København SV

Læs mere her

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: