fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Mikkel Reiselbach

Posted on
Mød ugens profil Mikkel Reiselbach

25 år og ansvarlig for Volvo SELEKT

Mikkel er i en ung alder blevet ansvarlig for Volvo SELEKT hos Nellemann i Roskilde og København. Volvo SELEKT er salg af lettere brugte Volvoer, som typisk er under et år gamle. SELEKT-biler har gennemgået et kvalitetstjek, opdateret software, garanti og Volvo assistance i 12 måneder i Europa.

I jobbet hos Nellemann er det Mikkel, som sørger for prissætning og afgiftsberegning. Han står også for salgsoplæg og fotos. Mikkel gør meget ud af, at præsentere bilerne så godt som muligt online, da det er her, kunderne søger biler.

Mikkel har været i Nellemann i snart 6 år og han har arbejdet med Volvo siden april 2019. Han startede hos Nellemann som salgselev inden for erhvervskøretøjer.

Hvad har du i din egen garage?

Jeg kører i øjeblikket i en Volvo XC40 diesel med 150 hk. Jeg kan godt lide at sidde lidt højt med godt udsyn og komfort.

Hvilken bil var din første?

Min første bil har jeg faktisk stadig. Det er en Toyota MR2 fra 1985, som jeg kun bruger om sommeren. Det er en hobbybil.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Gennem mit job er jeg så heldig at have firmabil. Det passer fint til mit behov lige nu. Jeg er ret vild med at skifte bil ofte, og det tillader min firmabilsløsning mig. Bil på abonnement og kortidsleasing kan noget af det samme.

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller hjernen?

Gennem mit job skal jeg sørge for, at vi har de rigtige biler i de rigtige farver og med det rette udstyr. Så der er rigtig meget hjerne i de valg, som jeg foretager mig i mit professionelle virke.

Toyotaen har jeg købt med hjertet.

Hvornår og hvordan startede din passion for biler?

Jeg er ikke født ind i bilbranchen, men har i høj grad en bilinteresseret familie. De nærmeste i min familie kører i tyske biler – Audi, BMW, Mercedes-Benz og VW, så jeg har en mission om at få dem over i en svensk Volvo 😊.

Min morfar havde et bilværksted, så på en måde er der jo nok kommet lidt ind med modermælken. Ligeledes driver en god ven af familien en bilforretning, hvor jeg fra en tidlig alder var et smut forbi udstillingen, for at kigge på salgsbiler. Jeg har altid sagt siden jeg var helt lille, at jeg ville være bilforhandler.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

Jeg havde fornøjelsen af at køre i en Aston Martin V8 Vantage med 600 hk i forbindelse med konfirmationskørsel i 2015. Det var for en kollega fra Nellemann, at jeg kørte. Bilen var i brug til Gumball, hvor Jacob Nellemann skulle køre.

Hvis du var en bil, hvilket mærke og model ville det så være?

Jeg tænker at den skandinaviske og sportslige Volvo S60 R-design er et godt bud 😊

Hvilken bil er din drømmebil?

Lige siden den oplevelse i 2015, har jeg haft et godt øje til Aston Martin. I Volvo-familien er det en Volvo XC60 R-design, som jeg synes er rigtig skarp.

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Nej, det har jeg ikke.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

Forbrændingsmotorer bliver mere og mere udfaset og her vil en plug-in hybrid være en god overgang over mod el. Jo tættere vi kommer på 2030, jo flere elbiler tror jeg, vi kommer til at se. Men der skal virkelig gøres en indsats med infrastrukturen, så det er muligt at få ladet elbilerne på en hensigtsmæssig måde. Det er altafgørende for, at vi kommer helt over på den grønne bølge.

Omkring de selvkørende biler, så vinder det mere og mere frem. Men jeg tror, vi er længere ude i fremtiden. Særligt er jeg skeptisk omkring selvkørende biler i storbyer. Lige nu har mange af vores Volvoer pilot assist, så de kan jo i princippet godt køre selv på fx motorvej.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid – og hvorfor?

Det er Volvo, som har været igennem en helt fantastisk udvikling. Der sker rigtig meget nu, og vi ser helt nye kunder i butikken. Vi kan tilbyde plug-in på alle vores modeller og fra i år kan den nye XC40 Recharge bestilles. Det er et fedt brand at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet