fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Thomas Larsen

Posted on
Mød ugens profil Thomas Larsen

34 år og salgschef hos Repeatly Leasing i Odense

Thomas er uddannet Biløkonom fra Århus erhvervsakademi og har de seneste otte år arbejdet hos den nordiske Honda importør med fokus på marketing og PR. De sidste fire år med ansvar for marketing og PR i Norden – Danmark, Norge og Sverige.

Siden 1. december hedder arbejdspladsen Repeatly Leasing, hvor Thomas er salgschef for afdelingen i Odense.

Repeatly er et leasingselskab med speciale i flex- og splitleasing. Med mere end 25 års erfaring giver Repeatly en kompetent og gennemsigtig rådgivning til kunderne.

“Lige så længe jeg kan huske, har jeg interesseret mig for biler, og med skiftet til Repeatly har jeg nu muligheden for at arbejde med ALLE mærker. Det er super spændende. Det er fedt at arbejde med premiumbiler hver eneste dag, hvor vi arbejder med mange fede drømmebiler. Men det vigtigste for os er at finde kundernes drømmebiler – om det så er en Porsche 911 Turbo eller en VW Golf GTI. Der findes mange steder, hvor man kan lease sin bil, men for mig er det vigtigt at være et sted, hvor jeg føler mig tryg i forhold til det produkt, kunderne får. Hos Repeatly har jeg fundet det helt rigtige match”, indleder Thomas.

Hvad har du i din egen garage?

Lige nu har jeg en solid traktor af en Audi Q7 3.0 TDI fra 2016 med plads til det meste og god komfort på de længere ture, og så holder der også en nyere BMW 320d Touring. Meeen selvom jeg elsker at køre diesel, så har jeg da blikket rettet mod en lidt ”grønnere” bil næste gang…. måske.

Hvilken bil var din første?

Min første bil var en Audi A3 2.0 FSI 3d fra 2003, som jeg var virkelig glad. Den havde 19” alufælge og en godt sænket undervogn.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg hælder helt klart mest til leasing. I min nuværende rolle sidder jeg og rådgiver kunder om de forskellige former for leasing, og der er stort set altid en måde at lease sin bil på, som passer netop til det behov, man har.

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller hjernen?

Det er nok lidt blandet. Når man handler med biler til dagligt, så har man altid hjernen med på en eller anden måde, når man kigger på bil til sig selv. Men på den anden side er jeg jo bilentusiast, og så er det svært ikke at følge sit hjerte.

Hvornår og hvordan startede din passion for biler?

Jeg har nærmest fået det ind med modermælken, føler jeg. Passionen kommer fra min far, som altid selv har haft en kæmpe passion for biler. Ikke fordi han har arbejdet i branchen, men han har bare altid gået op i at have noget sjovt og spændende holdende i garagen, og det har sat sine tydelige spor hos mig. Og så er det jo bare super fedt, at jeg kan dele min store passion for biler sammen med ham.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

Årh, den er svær…. Jeg synes faktisk, jeg haft en del vilde oplevelser med biler. Der har været mange sjove presseture med Honda rundt på diverse racerbaner i Europa med bl.a. Civic Type R og NSX. Men jeg har generelt været heldig at få lov til at køre mange forskellige superbiler igennem årene, og det er lige sjovt hver gang man sætter sig ind i en ny bil, som man ikke har prøvet før. Om det så er en Porsche, Ferrari eller en første generation Honda NSX, som faktisk var en ret vild oplevelse at få lov til at køre.

Hvis du var en bil, hvilket mærke og model ville det så være?

Jeg gad virkelig godt se mig selv som en Porsche. En 911 Carrera 4S tænker jeg. Sådan en allround bil, der bare kan det meste lige fra en trackday på Jyllandsringen til kørsel i alperne på vej på skiferie – eller bare en stille tur rundt i byen. Porsche er lig med passion, og jeg føler, at jeg har min passion med i alt det, jeg laver. Så selvom jeg måske sigter lidt højt, tror jeg alligevel, vi er meget godt match.

Hvilken bil er din drømmebil?

Der er virkelig mange! Mercedes 300SL mågevinge, Ferrari F40, Porsche Carrera GT, Lamborghini Countach – altså de helt klassiske drømmebiler. Fik jeg på magisk vis fingre i fx en Mågevinge eller en F40, så slog jeg hul i muren derhjemme ind til stuen, kørte bilen ind, og murede hullet til igen. Så behøvede jeg ikke et TV mere. Generelt er jeg meget glad for Porsche, og drømmen er, at der en dag holder en Porsche 911 af en slags i garagen.

Foto: Silver Arrow

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Nej, aldrig. Jeg har altid været meget glad for de biler, jeg har haft.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

Det går jo generelt i retning af elbiler, men jeg tror ikke, vi ser et så drastisk skifte til rent elbils-land, som man fx ser i Norge. Nybilssalget vil helt sikkert tage et skifte væk fra diesel/benzin biler, så jeg tror, det bliver svært for kunderne at undgå en elbil, hvis de gerne vil have noget nyt i de kommende år. Men det åbner samtidigt op for et spændende brugtbilsmarked, da jeg tror, at der stadig vil være mange, som vil have duften af benzin og en god motorlyd i 2030 – også selvom politikerne sikkert kommer til at gøre det svært ikke at vælge en elbil.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid – og hvorfor?

Jeg forventer generelt meget af de europæiske bilproducenter, for de står overfor en række nye konkurrenter fra Kina, og hvis vi skal sikre de gode værdier og kvaliteter, vi ser hos mange af de europæiske mærker, så skal de virkelig oppe sig. Jeg siger ikke, at de kinesiske mærker er dårlige – tværtimod. Så hvis vi her i Europa ikke skal overhales indenom, så skal der virkelig fart på udviklingen hos alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: