fbpx
 
Categories Bilnyheder

Ny Kia Sorento afsløret før tid

Posted on
Ny Kia Sorento afsløret før tid

Det kan være svært at holde noget hemmeligt. Det må Kia sande, efter at internettet i dag flyder med billeder af den nye Kia Sorento uden camouflage.

Foto: Carscoops

I går udsendte Kia ellers en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at det den nye KIA Sorento får verdenspremiere på 2020 udgaven af det internationale Motor Show i Geneve. Sammen med pressemeddelelsen blev der sendt et såkaldt “teaser” foto.

Tidligere har der også floreret lækkede billeder af den nye Kia Sorento fra en parkeringsplads.

Den fjerde generation af KIAs globale flagskibs SUV er er den nyeste tilføjelse til mærkets fornyede SUV line-up. Det bliver den første model baseret på KIAs nye generation af en mellemstørrelse SUV-platform, og den er designet og konstrueret til at påtage sig enhver udfordring livet måtte byde den. Den nye Sorento hæver standarden for funktionalitet i sit segment, og den tilbyder samtidig en enorm rummelighed. Den nye model bliver også den første Sorento-model, som tilbyder en hybriddrivlinje.

KIA går målrettet efter det globale SUV-marked med anvendelsen af en række innovationer på den nye Sorento, herunder avancerede assistentsystemer og progressive opkoblings- og infotainmentfunktioner.

Der er solgt mere end tre millioner Sorento-modeller verden over siden den blev lanceret i 2002.

Den helt nye KIA Sorento vil blive “officielt afsløret” for første gang den 3. marts 2020 på Geneve Motor Show. Så indtil da lader vi som om, at vi ikke har set den.

Fotos: Carscoops

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: