fbpx
 
Categories Annonce

Nyd en kold specialøl efter en lang dag i bilen

Posted on
Nyd en kold specialøl efter en lang dag i bilen

Der er ikke noget som en kold øl på terrassen efter en lang dag i bilen. Det er en god måde at trække stikket på et øjeblik og bare nyde hverdagen, som ellers kan være fyldt med stress og jag. 

Er du også en af dem, der holder af en fyraftensøl, men savner ny smag? Så læs med her. 

Udforsk mikrobryggerierne

I Danmark er der en række store bryggerier, som de fleste kender. Det er de øl, der bliver solgt i de store supermarkeder, og derfor ender mange mennesker også med at drikke den samme øl hver gang. 

Dog findes der en hel række mindre bryggerier, som gemmer på små perler. Der bliver nemlig eksperimenteret meget mere ude i landet, end supermarkedshylderne viser. I øjeblikket er der faktisk omkring 250 bryggerier, hvor en stor del af dem er de såkaldte mikrobryggerier. Her bliver der anvendt særlige håndværksmæssige traditioner, som ofte resulterer i høj kvalitet og nye sammensætninger. 

Hvis du vil gøre din fyraftensøl til lidt mere end bare en øl, så kan du gå på opdagelse hos mikrobryggeriet, To Øl. Læs mere på https://toolbeer.dk/.

To Øl – lækre special øl og ciders

To Øl er en dansk mikrobryggeri, der primært brygger specialøl og cider. Deres øl er kendt for at have en høj kvalitet og en fyldig smag. Med en lang række hjemmeproducerede specialøl, er der rig mulighed for at dykke dybere ind i ølverdenen. 

Man kan selv udvælge sine varer og bestille dem hjem, eller man kan blive medlem af ‘To Øl Beer Club’, hvor man hver måned får tilsendt udvalgte øl med tilhørende guide. Her er der plads til de nysgerrige, som gerne vil have lidt mere for pengene, og man kan få en ny oplevelse for hver en øl, man drikker. 

Cider – et godt alternativ til øl

Når man siger ordet ‘cider’, tænker de fleste på ungdomsfester og sodavandssmagende drikke. Sådan behøver en cider dog ikke at være. Faktisk er ciders blevet en stor trend de seneste år, da de går ind og udfordrer den klassiske øl, som man kender den. 

Mens øl laves på humle, laves cider typisk på æble eller pærer. Det giver en karakteristisk frisk smag, og den kan blive meget fyldig, frugtig eller skarp alt efter, hvordan man behandler den. Der er mange forskellige ciders, hvor nogle næsten kan minde om øl i smagen. Dermed er en god cider også en mulighed som erstatning for øllen, og det vil helt sikkert også give modspil til den klassiske fyraftensøl. 

Ved at udforske markedet, kan du nyde helt nye og spændende øl på terassen efter en lang dag i bilen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet