fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Kia XCeed

Posted on
Nyhed: Kia XCeed

KIA Motors viser nu det første billede af den nye KIA XCeed urban crossover, som afsløres senere i juni 2019. KIAs nye CUV er stilfuld, udtryksfuld og har et moderne design – et sporty alternativ til traditionelle større SUV’er.

Det coupé-lignende udseende på den nye KIA XCeed er et produkt af mærkets europæiske designcenter i Frankfurt, designet under ledelse af Gregory Guillaume, Vice President of Design for Kia Motors Europe. Kombinationen af den øgede kørehøjde og det nederste hoftepunkt giver bilen en mere sporty kørestilling end en traditionel SUV. Og bilens højere kørestilling giver et bedre overblik over vejens forløb end en konventionel familiehatchback.

Den nye KIA XCeed er mere engagerende og dynamisk i udtryk og design end sine højere rivaler. Samtidig tilbyder den det samme niveau af rummelighed i kabinen samt bagagerumkapacitet som Europas bedst sælgende SUV’er.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer hos KIA Motors Europe, udtaler: “Det sporty design og den sporty attitude gør den nye KIA XCeed CUV mere attraktiv end mange højere og større SUV’er. Og det, uden at gå på kompromis med alsidigheden pga. den intelligente kombination af SUV’ens rummelig kabine og gode opbevaringsplads med et sporty og smart ydre.”

Den nye KIA XCeed bliver afsløret på KIAs designcenter i Frankfurt den 26. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: