fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Mercedes-Benz GLA

Posted on
Nyhed: Mercedes-Benz GLA

Den mindste SUV fra Mercedes-Benz kommer nu i en opdateret version, som er væsentlig højere end forgængeren. Det giver den en langt mere karakteristisk SUV profil.

Se video fra verdenspremieren

Se video af den nye Mercedes-Benz GLA

Højere og lidt kortere

Højden er steget med mere end 10 cm sammenlignet med forgængeren.

Den relativt lave højde på det nuværende GLA har har ikke givet en crossover/SUV oplevelse men mere en traditionel hatchback. Derfor bliver den nye GLA højere og du får dermed en mere fuldblown SUV oplevelse med en højere siddehøjde. Den ekstra højde giver også mere plads i kabinen – særligt over hovedet.

Den nye GLA bliver dog også 15 mm kortere end sin forgænger. Men på grund af en større akselafstand, vil der være bedre plads særligt for passagerer på bagsædet.

Med et fleksibelt bagsæde kan pladsen reguleres så der enten er mere plads til bagage eller bedre plads til bagsædepassagerer.

Motor fra Renault

I Europa bliver indgangsmodellen en GLA 200 med en Renault-motor på 161 hk/250 Nm. Der tilbydes også en dieselmotor og en plug-in hybrid variant, som allerede er set i A250e hatchback. I toppen følger følger AMG GLA 45 og 45 S versioner med henholdsvis 382 hk/480 Nm og 416 hk/500 Nm.

Forventet lancering i Europa er foråret 2020.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: