fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Nyt år. Ny bil!

Posted on
Nyt år. Ny bil!

Med bil på abonnement kan du skifte bil, når du har behov eller lyst. Det er den ultimative fleksibilitet. Jeg har nu været på løsningen fra Dribe i knap 8 måneder og efter en god periode i en sort Audi A6 Avant S-line, har jeg nu skiftet til en sort VW Arteon R-line.

Lækkert design

Jeg hentede den nye VW Arteon i garagen i Søborg d. 2. januar, så jeg har ikke kørt så meget i den endnu. Men førstehåndsindtrykket er positivt. Og jeg er altså ret vild med designet. Jeg bringer en test af bilen med flere detaljer, billeder og video senere i januar.

En langtursbil?

Til februar skal jeg køre med min familie til Østrig på skiferie, så jeg vil i de kommende uger vurdere, om Arteon er den rette bil til sådan en tur. Ellers er der mulighed for at skifte igen hos Dribe – enten med et nyt ”everyday ride” eller et ”special ride”.

Nye tiltag hos Dribe

Senere i 2019 lancerer Dribe nye features i deres app, så du kan få en notifikation, når din ”ønskebil” er tilgængelig i garagen. Dribe varsler også flere mærker i garagen i 2019 – altså udover dem fra Semler, som er VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Lamborghini – og så er der også Ducati motorcykler.

VW Arteon

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet