fbpx
 
Categories Bilnyheder

Opgraderet Lexus UX 300h får flere kræfter

Posted on
Opgraderet Lexus UX 300h får flere kræfter

Nyeste generation hybridteknologi giver den japanske mellemklasse SUV flere hestekræfter samtidig med at brændstoføkonomien forbedres.

Med opgraderingen kommer et kraftigere litium-ion batteri, en styrket 2.0-liters benzinmotor med en kraftigere elmotor. Det øger systemydelse fra 184 til 199 hk og accelerationen fra 0-100 km/t reduceres fra 8,5 til 8,1 sekunder.

Den kraftigere ydelse har medført en lidt anden opsætning af bilen. Den er blevet mere vridningsstabil og der er ny forstærkning ved køleren og bagpanelet.

Den samlede pakke er så effektiv, at UX 300h kører op til 21,3 km/l ved blandet kørsel (WLTP). For de kunder, der ikke er klar til biler med kabel endnu, er dette bestemt interessant.

Væk med støjen – selv fra regn

Lexus elsker at en smooth og rolig køreoplevelse uden for meget unødvendig støj fra dæk, vind, regn på taget og andre trafikanter. UX 300h har fået lidt ekstra lydisolering i bl.a. dørsider og taget.

I kabinen er der skruet op for de digitale indslag. Man kan nu få op til 12,3″ fuldt digitalt instrumentdisplay og 12.3″ multimedie touchskærm.

Softwaren er ligeledes opgraderet og det kommer bl.a. assistentsystemerne til gode. Der er bl.a. en ny proaktiv køreassistent, der hjælper med at holde afstand til forankørende eller reducere farten i skarpe sving.

Pris fra 399.500 kr.

UX 300h bliver introduceret i Danmark i denne måned til priser fra 399.500 kr. med Comfort-udstyr der indeholder bakkamera, LED-lyspakke, kunstlæderrat med varme, nøglefri betjening, 2-zonet klimaanlæg og den avancerede sikkerhedspakke.

En teknikpakke til 59.500 kr. tilføjer bl.a. 18″ alufælge, 12.3″ touchskærm, blind spot monitor, mørktonede ruder bag, trådløs mobiloplader og hele 10 højttalere.

I toppen af programmet er F SPORT DESIGN og Premium til hhv. 478.500 kr. og 499.500 kr. Her er der skruet yderligere op for styling og udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet