fbpx
 
Categories Bilnyheder

Teaser: Ny elektrisk KIA EV3

Posted on
Teaser: Ny elektrisk KIA EV3

Ligesom da KIA EV9 skulle præsenteres, kører der nu et teasershow for den nye EV3, hvor vi får lov til at se de første glimt af bilens design.

KIA’s elektriske modeloffensiv. Fra venstre EV6, EV4, EV5, EV3 og EV9.

Kia selv kalder linjerne “dristige, geometriske og robuste”, så det lyder næsten som en mini EV9. Der bliver også talt om en “Star Map-lyssignatur” i stil med den unikke lyssignatur, som EV9 har på udvalgte markeder.

EV3 er en kompakt elektrisk SUV, som nok lander et sted mellem Niro og Sportage, hvis vi skal sammenligne størrelsen. Kia fortæller at den bliver veludstyret og får alle de nyeste og innovative teknologier, som koncernen har på hylderne.

“Udover at udvide mærkets elektriske model line-up, skal EV3 også videreføre den premium kundeoplevelse fra mærkets flagskibsmodeller til det kompakte SUV-segment, og dermed accelerere den globale overgang fra konventionelle drivliner ti elektrisk mobilitet”, fortæller KIA i en pressemeddelelse.

KIA EV3 står klar hos forhandlerne allerede senere i år. Hvordan den kommer til at se ud i sit fulde væsen, afslører KIA den 23. maj kl. 12 på sin YouTube-kanal.

EV3’s storebror EV5 er allerede lanceret på andre markeder end det europæiske. Den giver nok et hint om, hvad vi kan forvente os designmæssigt af EV3.

Foto: KIA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet