fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Privatleasing af elbilen Mazda MX-30 fra 3.195 kr.

Posted on
Privatleasing af elbilen Mazda MX-30 fra 3.195 kr.

Foretrækker man at privatlease sin MX-30 i stedet for at købe den, bliver det også en mulighed. Mazda er nemlig klar med priserne på privatleasing, der inkluderer et særligt attraktivt introduktionstilbud.

  • Mazda MX-30 First Edition fra 3.195 kr. om måneden

Hele modelprogrammet bliver tilgængeligt for privatleasing, men i starten vil interessen naturligt samle sig om den særligt veludstyrede First Edition-udgave af MX-30, der året ud, eller så længe lager haves, kan privatleases til samme pris som basismodellen MX-30 Sky.

Vælger man MX-30 First Edition i introduktionsperioden, er prisen derfor 3.195 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 15.000 kr. Til den pris kan man køre 10.000 km om året i sin MX-30 i 3 år.

Mazdas privatleasingprogram er opbygget fleksibelt, så man efter behov kan vælge en lavere førstegangsydelse og/eller flere årlige km. Eksempelvis kan man for kun 100 kr. mere om måneden køre 15.000 km om året, og for yderligere 200 kr. om måneden kan man køre 20.000 km om året.

Mazda MX-30 vil fra introduktionen også kunne leases af virksomheder som firmabil. Priserne forventes at foreligge om kort tid.

Om Mazda MX-30

Mazda MX-30 er en unikt designet elbil fra Mazda, der er baseret på platformsarkitekturen fra Mazda CX-30. Derfor kan den også størrelsesmæssigt sammenlignes med denne. MX-30 har en elmotor med 143 hk og et batteri på 35,5 kWh, der giver en rækkevidde på 200 km efter WLTP-normen.

Mazda har valgt dette batteri ud fra den betragtning, at det er mindre miljøbelastende at producere end et større batteri, og at det opfylder mange menneskers daglige transportbehov. Samtidig er det lettere til gavn for bilens køreegenskaber.

I lighed med andre Mazda-modeller er der lagt stor vægt på designet, køreoplevelsen og det generelle udstyrsniveau i Mazda MX-30.

Standardudstyret i ”basis”-modellen MX-30 Sky omfatter blandt andet LED-for- og baglygter, head up-display i forruden, elektrisk varmepumpe, navigation, Connected Services, adaptiv fartpilot, avanceret autobremse, blindvinkel- og vejbaneassistent, skiltegenkendelse og meget mere.

MX-30 First Edition, der i introduktionsperioden kan privatleases til samme pris som MX-30 Sky, har derudover blandt andet adaptive LED-forlygter, et unikt interiør i en lys (Modern Confidence) eller mørk (Industrial Vintage) udgave, el-justerbart førersæde med memory-funktion og mørktonede bageste ruder.

Vælger man topmodellen MX-30 Cosmo får man derudover blandt andet et BOSE audiosystem med 12 højttalere, en køassistent og helt nøglefri betjening.

Læs mere om Mazda MX-30 her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet