fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Rekordsalg af nye biler i august måned

Posted on
Rekordsalg af nye biler i august måned

August måned har været en fantastisk måned hos de danske bilforhandlere. Særligt Nissan Qashqai, Peugeot 208 og Citroën C3 har fundet vej til de danske bilkøbere. De udgør top 3 mest solgte biler i august måned.

Video fra lanceringen af Citroen C3.

35% højere salg sammenlignet med 2017

Hele 20.693 nye personbiler fik nummerplader på i august (det er virkelig mange!!!). Det er et stort plus på 35% i forhold til sidste års salg i august på 15.301 biler. Sammenholdt med juli 2018, ligger august 25% højere.

Det rekordstore salg i august (højeste augustsalg nogensinde) skyldes såvel den generelt store interesse for at anskaffe ny bil samt naturligvis i høj grad at der den 1. september trådte nye regler i kraft for test af biler, den nye såkaldte WLTP-test. Det sidste har betydet at de fleste af bilerne på forhandlernes lager samt de sidste biler med den hidtidige test-norm, fra fabrikkerne har skullet leveres eller registreres.

SUV segmentet stadig størst

SUV segmentet er fortsat det bedst sælgende segment. Her indgår dog også ”crossovers”, som i bund og grund ”bare” er en høj bil a la Renault Captur og Peugeot 2008.

Renault Captur
Foto: Renault. Optur for Renault Captur. De høje crossovers er populære i Danmark.

Top 10 bedst sælgende modeller i august 2018

Top 10 august 2018
Kilde: De Danske Bilimportører

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet