fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Jesper Scott Nielsen

Posted on
Mød ugens profil Jesper Scott Nielsen

41 år og Product Specialist hos Dribe, som tilbyder biler på abonnement

Hvad har du i garagen?

Audi A4 Avant Sport 40 TDI 190 hk S-tronic

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg har gennem livet som bilejer og bilentusiast kun haft to biler, som jeg har købt kontant – begge Audi A3 af 8P generationen. Ser man bort fra diverse firma- og leasingbiler, så er abonnement helt klart min favoritløsning.

Jeg er måske lidt farvet af mit arbejde, men jeg tror helt klart på, at fleksibilitet og nye mobilitetsformer er fremtiden. Hvorfor skal man binde kapital i en bil, når der er løsninger, hvor du (næsten) kan skifte bil, så ofte du vil? Og hvor du ikke skal tænke på udgifter til forsikring, afgifter, service og dæk, fordi det er med i abonnementet? Du får uden tvivl en meget fleksibel løsning med bil på abonnement.

Når du skal have ny bil, vælger du så ”mest med hjertet” eller ”mest med hjernen”?

Jeg vælger helt klart mest med hjertet – og øjnene. En bil skal vække dine sanser og give dig en god oplevelse hver gang, du sætter dig ind i den. Den skal have et sportsligt og dynamisk design, som kan mærkes i bilens karakter, når du kører i den. Jeg kan heldigvis tillade mig, at lade det praktiske komme i anden række. Jeg kan også godt lide, når man sætter sig ”ned” i bilen og ikke ”ind” i bilen.

Hvornår startede din passion for biler?

Jeg har altid interesseret mig for biler. Måske kommer det fra min far, som også selv havde en stor interesse for biler. Den mest ikoniske, jeg kan huske, han havde, var en hvid BMW 2002 fra 70’erne med M stafferinger.

Bortset fra et par enkelte afstikkere, har jeg altid selv arbejdet i bilbranchen. Det startede, da jeg studerede på CBS, og havde et studiejob som biludlejningsassistent. Siden kom jeg til et leasingselskab og derefter til Porsche i Danmark. Efter endnu et leasingselskab på CV’et er jeg nu endt hos Dribe.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

En tur på vinter test track i Lappland! Og det er noget, som jeg vil anbefale alle, som interesserer sig for biler. For det første er det en vild oplevelse – og så lærer man også noget om sikkerhed og vinterkørsel.

Hvis du var en bil, hvilket mærke ville du så være?

Det er et svært spørgsmål, men jeg tror, det må være Audi – og det vil nok ikke komme bag på nogen, der kender mig. Audi er sporty med en god balance mod det klassiske og til tider lidt konservative 😉.

Hvilken bil er din drømmebil?

Jeg har to: Audi S7 Sportback og en klassisk Mercedes Geländewagen. Så er der til både vinter- og sommerkørsel.

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Nu har jeg ikke den store historik med at købe biler til mig selv, så det har jeg faktisk ikke. De to A3’ere jeg har ejet, har jeg været meget tilfreds med.

Hvordan tror du, at danskerne kører bil i 2030?

I 2030 vil bilerne helt klart være langt mere selvkørende, end de er nu. Vi ser jo at mange assistentsystemer allerede “hjælper” med kørslen på flere områder, og det er en teknologi, som breder sig ind i stort set alle segmenter.

Personligt vil jeg dog fortsat nyde selv at køre bil, for det er noget, som jeg værdsætter meget højt. Men vi kan overlade mere af styringen til teknologien. Og til den tid, vil de fleste producenter også have et langt større udbud at elbiler.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid?

Volvo er nok nogle af dem, som jeg forventer mig mest af. De har lanceret nogle spændende modeller med stor succes. Den bølge tror jeg, de har store muligheder for at ride videre på.

En af de producenter, der har gjort meget for at fremme teknologien i elbiler, er Tesla. De har ”slæbt” meget af udviklingen og burde give konkurrenterne blod på tanden. Derfor forventer jeg mig faktisk meget af alle de europæiske producenter i de kommende år, hvor udviklingen ikke er gået lige så stærkt.

Og så synes jeg, at Jaguar I-Pace er en bil, som mange kunne lære noget af. Det er en elbil med et flot design og en praktisk anvendelighed.

Foto: Jaguar I-Pace

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: