fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Ny online service vil sikre den bedste pris på brugte biler

Posted on
Ny online service vil sikre den bedste pris på brugte biler

Den omvendte bilauktion er kernekonceptet i en ny service fra Carshopper, som vil forsøge at få bilforhandlere til at byde ind med den laveste pris til købere, som ønsker at finde en specifik brugt bil.
Konceptet opererer på et brugtbilsmarked, som i Danmark udgør omkring 600.000 handler om året.

Carlife365 har talt med Michael Sørensen, som har prøvet Carshopper.

Carhopper
Processen startede med en telefonsamtale med Carshopper om behov og budget. Sammen besluttede vi os for at gå efter en 7-personers Citroen C4 Grand Picasso og relevante forhandlere blev inviteret ind til auktionen, fortæller Michael.

Som kunde på Carshopper kan man følge auktionen på www.carshopper.dk. Når auktionen slutter, sørger Carshopper for at facilitere dialogen med den forhandler, som har vundet auktionen.

”Bilen, som jeg købte, stod hos en forhandler nord for Aalborg, og da jeg selv bor i København, købte jeg en flybillet og fløj til Aalborg. Her blev jeg hentet af Carshopper, som kørte mig til forhandleren. I min optik er serviceniveauet fra Carshopper højt”, fortæller Michael.

Carshopper er en outsourcing af brugtbilkøbet

”I en travl hverdag har det været rart at kunne læne sig tilbage og vente på, at den rigtige bil dukkede op. Carshopper leverede gennem hele processen en rigtig god service, hvor vi hele tiden blev orienteret og taget med på råd. Den økonomiske besparelse, som jeg opnåede, er helt sikkert også værd at nævne. Jeg har sparet 15 % i forhold til markedsprisen”, forklarer Michael, som klart vil anbefale Carshopper til andre med samme behov.

Hos Carshopper er man også glade. De tjener penge ved at tage en bid af den besparelse, som opnås.

“Vores hovedfokus er god service og glade kunder. For slutkunden er der tid og penge at spare og for forhandleren skaber vi en ny mulighed for at sælge biler online. Vi arbejder konstant på at udvide samarbejdet med landets forhandlere, hvor nogle selvfølgelig lige skal se konceptet an og spille med på idéen om den omvendte auktion”, siger Lasse Nielsen, som er en af hovedkræfterne bag Carshopper.

Du kan opleve den nye online service på www.carshopper.dk og se en reklamefilm her:

Har du brug for hjælp til at afklare dine behov og om Carshopper kunne være en mulighed for dig, så kig nærmere på Personal Car Shopper konceptet på Carlife365.

Foto: Citroen

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: