fbpx
 
Categories Bilnyheder

Dacia Jogger fra 179.990 kr.

Posted on
Dacia Jogger fra 179.990 kr.

Startprisen er for versionen med fem sæder. Vil du have to ekstra sæder på 3. række, så familiebilen kan rumme 7 personer, skal du smide yderligere 5.000 kr. på bordet.

Med en længde på 4.55 meter er det den længste Dacia i modelrækken.

Tre udstyrsversioner

Den billigste version hedder Essential og mindste motor er en 110-hestes benzinmotor.

Essential har som standard LED for- og baglys, media control system og en sikkerhedspakke med blandt andet seks airbags og emergency break assist

For 15.000 kroner mere kan du få næste udstyrstrin ”Comfort” med aircondition, elspejle, cruise control, parkeringssensorer og 8 tommer touchskærm standard.

Højeste udstyrsversion hedder Extreme. Her er stylingen mere rå og bilen har 16” alufælge, automatisk klimaanlæg, bakkamera og håndfrit nøglekort. Prisen er 209.990 kr. med fem sæder.

De to bagerste sæder er individuelle og kan foldes ned eller tages helt ud.

Dacia Jogger har en akselafstand på 2,9 meter og en frihøjde på 200 mm. Med fem sæder i brug, er der plads til 708 liter bagage, og foldes anden sæderække ned, er der et lastrum med plads til hele 1819 liter bagage.

Den smarte tagræling, som kan ændres til tagbøjler relativt nemt, kan bære 80 kg.

Instrumentbordet er hentet fra den nye Dacia Sandero, og er enkelt og nem at betjene. Førersædet er højdejusterbart, og rattet kan både justeres i dybden og i højden.

Tre multimediesystemer

I Jogger har man tre forskellige muligheder, når det handler om multimediesystemer. Indgangsmuligheden er Media Control som helt fra den laveste udstyrsvariant, tillader at styre radio/streaming, navigation og telefonen fra sin egen mobiltelefon, der monteres ved instrumentbordet. Går man op i udstyrsniveau, så er der to systemer, der benytter en integreret skærm, Media Nav og Media Display. Begge har navigation og Android Auto og Apple CarPlay som standard.

Emergency Breake Assist er aktivt mellem 7- 170 km/t ved kørende køretøjer og fungerer mellem 7-80 km/t for køretøjer, der holder stille.  Desuden er der blind vinkel assistent som er aktiv mellem 30-140 km/t.

Ved lanceringen i Danmark fås Jogger udelukkende med en 110 hk benzinmotor (200 Nm). Den ledsages af en seks trins manuel gearkasse. Senere lanceres den første hybrid i Dacias historie – en 1.6 liters 140 hk hybrid, som er kendt fra den nye Renault Clio og den spritnye Renault Arkana.

Jogger kan trække 1200 kilo på krogen.

Jogger kan ses og købes hos de danske Dacia forhandlere fra februar og kan allerede nu bestilles.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: