fbpx
 
Categories Annonce

Disse eksklusive bilmærker drømmer danske bilelskere om

Posted on
Disse eksklusive bilmærker drømmer danske bilelskere om

Sponsoreret artikel

Der er rigtig mange danske bilelskere, og en stor del af dem har hver deres eget foretrukne mærke. Dette ændrer dog ikke på, at der er en række bilmærker, der særligt bliver drømt om hos danske bilelskere. Disse kan du læse mere om herunder.

#1 Porsche

Den tyske bilproducent står bag en række af de mest ikoniske bilmodeller gennem historien. Især deres 911 er en silhuet, som bilelskere verden over er vilde med.

Det er en model, der har været på markedet i mange år, hvilket er en af de klare årsager til, at den er populær. Hvad enten man er til rå kraft og moderne teknologi, eller til en klassisk bil, har 911-serien noget at byde på.

Dette har også resulteret i, at 911-serien er i høj kurs blandt bilentusiaster verden over. Faktisk er det en af de modeller, der er særligt eftertragtede blandt bilsamlere, om end det primært er de ældre modeller, der er i fokus her.

Selvom Porsche især er kendt for deres sportsvogne, har deres sortiment også andet at byde på. Dette har også været medvirkende til deres store popularitet. Bl.a. byder det også på SUV’erne Macan og Cayenne samt elbilen Taycan.

#2 Aston Martin

Aston Martin er også et meget eftertragtet brand blandt danske bilentusiaster. For rigtig mange må det dog blive ved drømmene, da bilerne fra Aston Martin bestemt ikke er billige.

En pris i den høje ende er noget, der gør sig gældende, hvad enten man vil have en klassisk Aston Martin DB5 eller en moderne Aston Martin DB11. Netop på grund af de høje priser på bilerne fra den britiske producent, er Aston Martin leasing meget anvendt blandt brugerne af disse biler.

De smukke biler fra Aston Martin kan f.eks. flexleases hos Fleasing, der kan hjælpe dig med at finde din drømmebil.

#3 Ferrari

Der skal ingen tvivl herske om, at et af de mest ikoniske brands, når det kommer til eksklusive biler, er Ferrari. Derfor er der også mange bilelskere, der har en stor drøm om, at de en dag kan have en Ferrari i indkørslen.

På lige fod med de to øvrige bilproducenter, er det forskelligt fra person til person, hvorvidt det primært er de klassiske og moderne modeller, man finder mest tiltalende.

I begge tilfælde er der tale om biler, der let kan vise sig at koste på den anden side af en million kroner – og i nogle tilfælde også mange gange mere. Derfor er det de færreste danskere, der har råd til at køre Ferrari. Man har dog lov at drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet