fbpx
 
Categories Annonce

Tag på sommerferie i bil

Posted on
Tag på sommerferie i bil

Dette indhold er sponsoreret

Det er forår, solen er kommet frem, og inden længe er sommeren her. Og med sommer kommer sommerferie – noget, som mange danskere har drømt om de seneste år, hvor det har været sværere at tage udenlands. Men det er der endelig råd for, og du kan bare pakke bilen og køre af sted. 

Tid til venner og familie

Skal du af sted med venner eller familie og skabe minder, I aldrig glemmer? Her er udenlandsrejsen perfekt – skiftet i omgivelserne giver tid og plads til hinanden. Nogen elsker at vende tilbage til det samme område hvert år. De ved, hvor de gode badestrande er, de kan køre turen uden brug af GPS og ved, hvordan man bestiller to øl på den lokale bar. Der er intet stress, men tid til at slappe af og hygge sig med hinanden. Andre vil gerne opleve noget, de aldrig før har oplevet. Det behøver ikke være en jordomrejse til Thailand eller Peru, for der er også en mærkbar kulturel forskel mellem de europæiske lande – har du for eksempel nogensinde kørt til Østeuropa eller taget den fantastiske færgetur til Færøerne?

Hvordan skal rejsen finansieres? 

Det er ikke alle, der kan hive det ønskede beløb op af lommen. Men derfor kan rejselysten godt være stor alligevel. Overvej, om der er nogle steder du kan spare, eller overvej at tage et lån til ferien. Hos Moneezy kan du få et overblik over hurtige lån, som kan bruges frit fra fantasien, og dermed behøver du ikke at lade økonomien være en stopper for dine rejsedrømme. Mange danskere benytter kviklån, men vær dog opmærksom på, at de er uden sikkerhed og med relativt høje renter. Er du ikke til at låne penge, må du enten spare op eller skifte til en billigere rejsetype – f.eks. interrail eller afbudsrejse.

Bilferie på afbud – et sted at spare

Er du ikke til lån, er afbudsrejsen et godt sted at sikre økonomien. Der er mange selskaber, der tilbyder bilferier som afbudsrejse, hvor man selv kører hele vejen til destinationen. Der er store rabatter på ophold, og der opstår muligheder for nye eventyr, du ikke selv havde tænkt på forhånd. Pludselig står du midt i en italiensk vinmark med et glas i hånden. Det er en spontan måde at rejse på, da du først kender rejsen få dage forinden og måske bare på en enkelt dag skal have pakket bilen, sat tagboks på taget og fyldt bagsædet op med venner eller familie. For nogen er spontaniteten spændende og pirrende, mens andre hellere vil kunne planlægge i god tid. Find den rejse, der passer dig bedst, og lad din bil køre distancen for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet