fbpx
 
Categories Annonce

Guide: Invester og spar op til dine drømmebiler

Posted on
Guide: Invester og spar op til dine drømmebiler

Hvis du har en stor passion for biler og motorcykler, så ved du også, at det ikke er en billig hobby. Faktisk kan det være en ret dyr fornøjelse at købe, reparere og nørde med biler og motorcykler. Hvis du går og overvejer at investere dine penge, så du kan sikre dig overskud til at dyrke din hobby, så læs med her og få fif til, hvordan du kan investere.

Du elsker biler og motorcykler – og vil måske allerhelst forny de fire hjul i garagen hvert år eller også har du købt en klassisk brugt bil, som du går og reparerer på, når tiden tillader det. Men du ved også, at din interesse og hobby er en dyr fornøjelse. Hvis du går og overvejer, hvordan du kan investere dine penge, så du kan finansierer din interesse, så skal du måske sætte dig ind i Bitcoins.  

Hvad er Bitcoins?

2017 var året, hvor værdien på Bitcoins nåede 19.000 dollars. Da året startede, havde værdien på Bitcoins ellers kun været omkring de 900 dollars, men i oktober måned steg værdien pludselig voldsomt, og flere investorer blev mangemillionærer hen over natten.

Værdien steg med exceptionel fart fra 900$ til 20.000$, og selv dem, der kun havde investeret nogle tusinde kroner i Bitcoins, vågnede op til at deres investering var flere millioner kroner værd.

I en artikel fra Forbes spår amerikanske eksperter, at 2020 meget vel kunne gå hen og blive året, hvor værdien på Bitcoins overgår værdien i 2017. Ifølge amerikanske eksperter er det coronavirussen, som anses for at være en global krise, der kan gå hen blive skyld i at værdien på Bitcoins stiger.

Man har allerede kunne se, hvordan aktiemarkedet har ændret sig drastisk under krisen, og det samme gælder markedet for kryptovaluta. Kryptovaluta er ikke berørt af inflation på samme måde som andre aktiver, og det kan ske at blive en kæmpe fordel, for dem der har investeret i denne valuta. Værdien på Bitcoins er i øjeblikket lidt over 12.000$, og det vil sige, at hvis eksperterne får ret, så er der mange penge at tjene på at investere i denne form for kryptovaluta i 2020.

Et volatilt marked

Det tør siges, at markedet for kryptovaluta er enormt volatilt. Det er umuligt at spå, hvordan værdierne vil udvikle sig, men hvis man tør begive sig ind på markedet, så er der ifølge eksperter mange penge at tjene, hvis man væbner sig med en hel del tålmodighed. Ifølge CSR, Crypto Research Report, er der sandsynlighed for, at værdien på Bitcoins i 2033 vil være oppe på 395.000$.

Hvis man alligevel er på udkig efter en langsigtet investering, så kan det være, man skal overveje at investere en del af sin opsparing i Bitcoins. Selv en mindre investering vil kunne give et stort positivt afkast, og der er ingen, der siger, at man behøver at købe Bitcoins for 12.000$.

At investere i Bitcoins

At investere i Bitcoins er væsentlig lettere end at sætte sig ind i teknologien bag Bitcoins. Faktisk foregår handel med Bitcoins på samme måde som handel med andre aktiver. Ligesom med aktiehandel kan det være en fordel, at man sætter sig grundigt ind i, hvordan markedet opfører sig, og hvad det rent faktisk vil sige at handle og spekulere i Bitcoins.

Alle kan investere i Bitcoins, og hvis det lyder som noget for dig, så finder du alt hvad du skal vide om Bitcoins i denne udførlige guide: https://mininvestering.dk/bitcoin/.

Foto: Unsplash.com

1 kommentar

  1. Hvis du vil tjene penge på bitcoin, skal du handle i dag, og jeg vil foreslå, at du handler med Sarah Barton. Jeg har gjort det i godt over 1 år, og jeg klarer mig godt. Du kan nå hende via hendes e-mail,
    nikolatrades101@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: