fbpx
 
Categories Bilnyheder

Priser klar på opdateret Hyundai i30

Posted on
Priser klar på opdateret Hyundai i30

Den nye i30, der kommer til Danmark i september, byder på både nyt design, nye motorer, mere sikkerhed og masser af udstyr til under 200.000 kr.

“Det første, der fanger øjet i mødet med den nye i30, er det rene design med de harmoniske linjer og den helt nye front med Hyundais signaturkølergrill. Bilen har altid været stærk på helhedspakken, og vi glæder os til at introducere den nye i30, der nu også kommer som mild hybrid,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

En forbedret automatisk nødbremse, der både genkender biler og fodgængere, en mere avanceret blindvinkel-sensor og en ny motorvariant, der har mild hybrid-teknologi. Det er nogle af de ting, som den nye i30 byder på, når den kommer til Danmark i slutningen af september både som 5-dørs, stationcar og fastback samt i sporty N Line-versioner.

Opgraderede sikkerhedssystemer og mild hybrid-variant

Hyundai i30 er blevet opgraderet med en række sikkerhedssystemer. Bl.a. fås den nu med forbedret automatisk nødbremse, der både genkender biler og fodgængere, og aktiv vognbaneassistent, fjernlysassistent og træthedsregistrering. 

Som noget helt nyt kan den nye i30 fås med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, som er en smart og sikker måde at spejle sin iPhone på skærmen f.eks navigation, musik og sms’er. i30’eren giver også mulighed for en ny og mere avanceret udgave af den såkaldte blindvinkel-sensor, der ikke kun holder øje med biler i blinde vinkler, men også korrigerer ved hjælpe af små styreindgreb. Den aktive blindvinkel-sensor hjælper også i vanskelige parkeringssituationer, hvor man har brug for at bakke. Her er systemet i stand til selv at bremse bilen, hvis et køretøj kommer på tværs af køreretningen. 

Den nye Hyundai i30 fås i 3 udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Disse fås med en 1.0 turbobenzinmotor og 120 hk med mulighed for 7-trins automatgearkasse med dobbeltkobling (DCT) og en 1.6 dieselmotor enten med 115 hk eller 136 hk. Som noget nyt fås den nye Hyundai i30 med en effektiv mild hybrid-drivlinje, der reducerer CO2-udledningen under kørsel. Den nye milde hybrid tilbydes både som diesel og benzin.  

Priserne starter ved 199.995 kr. for i30 5-dørs og 214.995 kr. for stationcar, mens i30 fastback starter ved 239.995 kr. 

i30 N Line – nu også som stationcar

De karakteristiske N Line-detaljer gør den nye i30 let at genkende. Udvendigt kan i30 N Line kendes på sort kølergrill, sort indlæg i lygterne, sorte sidespejle, tofarvet alufælge og dobbeltudstødning.

Indvendigt kommer N Line med bl.a. alupedaler, røde kontrastsyninger, sort lofthimmel, 17” eller 18” alufælge og N-logoer på gearknop og sædeindtræk. Priserne på i30 N Line 5-dørs starter ved 244.995 kr. for 1.0 liters turbobenzinmotor. Som noget helt nyt fås i30 N Line nu også som stationcar.

Merprisen for at opgradere fra en 5-dørs til en stationcar starter ved blot 15.000 kr. i30 N Line kommer også i en benzin mild hybrid-version fra 254.995 kr. samt en diesel mild hybrid-version med 7-trins DCT-gearkasse fra 299.995 kr. 

Kilde og fotos: Hyundai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: