fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Annegrethe Skovby

Posted on
Mød ugens profil Annegrethe Skovby

Annegrethe (54) har arbejdet i Hyundai Danmark siden 2008. Hun er ansvarlig for presse, events og PR og trives i jobbet, hvor der er stor variation og mange forskellige arbejdsopgaver. Aktuelt er Annegrethe i gang med at planlægge lanceringen af den helt nye elektriske Hyundai IONIQ 5.

Hvad er det fedeste ved dit arbejde?

At ingen dage er ens. En dag, der ellers er planlagt, kan fuldstændig ændre sig, så man ender et helt andet sted, end man havde forestillet, da man mødte på arbejde. For nogle kan dette virke frustrerende; for mig giver det derimod et ekstra gear. At have kontakt til utrolig mange mennesker giver mig også meget.

Hvad har du i garagen?

Jeg kører i en IONIQ Plug-in Hybrid, men inden længe bliver den skiftet ud med den nye TUCSON, ligeledes som plug-in hybrid. Den ser jeg virkelig frem til at køre. Jeg elsker bilens høje indstigning – og så har den et design, der både oser af lækkeri og klasse på sammen tid.

Jeg er især vild med bilens front, heriblandt de parametriske forlygter, som ved første øjekast fremstår usynlige og efterlader fronten med et mørkt udseende, hvilket er ret fantastisk.

Hvilken bil var din første?

De første mange år havde vi (min mand og jeg) kun én bil. Men behovet for to biler kom i 1993, og her fik vi en Toyota Starlet P6 (efterfølgeren for Toyota 1000), som var den eneste Starlet med baghjulstræk. Underholdningsværdien var i helt i top.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg har firmabil og skal derfor ikke bekymre mig om det. Men alle tre former har hver deres fordele. Det kommer jo helt an på den enkeltes behov.

Når du skal have ny bil, vælger du så mest med hjertet eller hjernen?

Jeg giver plads til både hjerne og hjerte. Men nok mest hjernen, den har jo en billion hjerneceller, mens hjertet kun har 40.000 hjerneceller.

Hvis du var en bil, hvilket mærke og model ville det så være?

Et sjovt spørgsmål, men jeg vil klart være en stor SUV. Jeg elsker at være højt hævet over de andre – altså ikke sådan bogstaveligt talt. Et godt overblik giver mig stor tilfredsstillelse.

Hvilken bil er din drømmebil?

Hmmmm, hvis der var frit valg på alle hylder, ville jeg vælge en Maserati Levante.

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Nej, aldrig.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

Helt klart elbiler. Hvis alt holder stik, vil der køre mere end 1 million biler på el i 2030. Men det kræver, at infrastrukturen kommer på plads for lademuligheder.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid – og hvorfor?

Selvfølgelig Hyundai! Hyundai har en klar ambition om at være førende på miljøvenlig teknologi og til sommer lancerer vi anden generation af vores elbiler i form af IONIQ 5. Andre har knap nok lanceret deres første elbil.

IONIQ 5 er en mellemstor SUV, som bl.a. byder på lynhurtig opladning fra 10-80 procent på bare 18 minutter. Den ledsages ret hurtigt af IONIQ 6 og IONIQ 7. Alle tre er 100 % elektriske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: