fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Lotus lander hos MY GARAGE

Posted on
Lotus lander hos MY GARAGE

MY GARAGE bliver eksklusiv dansk forhandler af Lotus og får dermed en attraktiv position for salg af nye og brugte Lotus superbiler til kunder over hele landet. Foruden salg bliver MY GARAGE autoriseret Lotus servicepartner.

Høj faglighed og passion

MY GARAGE er et samlingssted for motorentusiaster og huser en lang række partnere under samme tag. Fællesskabet er en ramme for høj faglighed og passion for godt håndværk. Kompetencerne og kendskabet til kunderne har været afgørende for, at Lotus har valgt MY GARAGE som dansk forhandler.

”Vi er utrolig glade og stolte over at blive Lotus forhandler. Lotus går en spændende fremtid i møde med både den nye elektriske hypercar Evija, men også andre kommende elektriske modeller, som forventes at matche det danske marked helt rigtigt. Forhandlingen af Lotus er en del af vores strategi, om at blive et motormekka for bilentusiaster i hele norden. Med Lotus forhandlingen, er vi endnu et skridt nærmere mod at kunne tilbyde kunderne alt det bedste fra den automotive verden,” fortæller Lars Bjørnbak, CEO i MY GARAGE.

Foruden forhandlingen af Lotus bliver MY GARAGE også Danmarks eneste autoriseret Lotus servicepartner. Det er dermed muligt at få både nye og klassiske biler repareret og serviceret af specialuddannede Lotus-teknikere.

Det forventes, at Lotus åbner for service hos MY GARAGE i løbet af 2021.

Om Lotus Group

Lotus er er en del af Geely Automotive, som er den hurtigst voksende bilkoncern i verden. Geely ejer 51 % af Group Lotus, mens Etika Automotive, som er et malaysisk konglomerat, ejer 49%.

Lotus Cars bygger high-performance biler som Evora, Elise og Exige.

’Evija’ er verdens første fuld-elektriske engelske hypercar. Produktionen starter i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: