fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Genvej til Maserati Ghibli med privatleasing

Posted on
Genvej til Maserati Ghibli med privatleasing

Går du og drømmer om en Maserati Ghibli og mangler de 1.3 mio. kr. som sådan en lækkerbisken koster i Danmark, så kan du nu komme lidt tættere på drømmen gennem privatleasing. Godt nok stadig i den absolut dyre ende.

Maserati tilbyder privatleasing gennem Formula Leasing. Du betaler 150.000 kr. i førstegangsydelse og derefter 10.995 kr. pr. måned. Begge priser er inkl. moms og serviceaftale. Aftalen gælder i 24 måneder med 40.000 km. I tillæg til den månedlige ydelse skal du selv sørge for forsikring, grøn ejerafgift, dæk samt forbrugsvæsker.

Motorlyden er fantastisk

For de mange penge får du en fuldblods italiener med 350 hk og en topfart på 263 km/t, som tager dig fra 0-100 km/t på 5,6 sekunder. Lækkert!

I en Ghibli får du altid læderinteriør og 8-trins automatgearkasse. Men det bedste ved at vælge Ghibli må være motorlyden. Maserati kan prale af at have Paolo Martinelli i spidsen for udvikling af deres motorer. Han har vundet 11 verdensmesterskaber inden for sit felt og været ansvarlig for F1-motorerne hos Ferrari, som bygger de fleste af Maseratis motorer (pånær Diesel versionen).

Du kan nyde synet og lyden af Maserati Ghibli i denne video:

Foto: Maserati

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: