fbpx
 
Categories Bilnyheder

Masser af nyheder på Paris Motor Show

Posted on
Masser af nyheder på Paris Motor Show

Du kan godt begynde at glæde dig til Paris Motor Show (Mondial de l’Automobile). Portene til den store biludstilling åbner for offentligheden 4. oktober og der venter spændende nyheder fra bl.a. SEAT med en ny SUV Tarraco og fra BMW håber vi på at se den nye 3-serie.

Seat Tarraco
Foto: Autocar UK. Op med rumpetten! Den nye store SUV fra Seat hedder Tarraco og er på størrelse med en Skoda Kodiaq. 

På udstillingen kommer der nyheder som Skoda Karoq Scout og Sportline, den nye Audi Q3, A1 og den elektriske SUV e-tron – ligeledes fra Audi. Vi kommer også til at se en ny 208 fra Peugeot og stationcarversionen af den nye 508. Hvis vi bliver ved det franske, så er en ny Renault Clio også på podiet. Der skulle angiveligt også stå en ny C5 i rampelyset.

Fra BMW ser vi en ny Roadster i form af BMW Z4 og formentlig den nye BMW 3-serie. Den nye 3-serie er den vigtigste model fra den tyske bilproducent. Den står for 20 % af salget. Vi ser formentlig en hybrid version af den nye 3’er.

BMW 3-serie
Foto: Larson/AutoBild. Vi trænger seriøst til at se en ny 3-serie fra BMW, så forhåbnelig sker det på Paris Motor Show. Touring versionen kommer senere end sedan versionen. Måske først i 2020. 

Audi e-tron
Foto: Audi. Audi e-tron (den første elektriske SUV fra Audi)

Ny Audi Q3
Foto: Audi. Ny Audi Q3 ser super skarp ud. Fedt at designet får mere kant.


Foto: Peugeot. Den lækre nye Peugeot 508 i stationcar version (SW) ser super interessant ud og vinder meget på sit sprøde design.

Lidt usædvanligt har flere af de store mærker valgt ikke at tage til Paris: VW, Ford, Mazda, Volvo og Opel har bl.a. meldt, at de ikke stiller med nye modeller. Fra FCA koncernen (Alfa, Ferrari, Fiat, Jeep) kommer kun Maserati.

Billetter til Paris Motor Show

Biludstillingen åbner for pressen allerede 2. oktober, men fra 4. oktober og 10 dage frem er der åbent for offentligheden fra kl. 10-20. Torsdag og fredag er der åbent helt til 22.
Biludstillingen finder du i Porte de Versailles og billetter kan købes online eller direkte på messen fra 16 euro for en heldagsbillet. Børn under 10 år kommer gratis ind.

Læs mere på www.mondial-paris.com

3 kommentarer

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: