fbpx
 
Categories Leasing, køb og abonnement

Var det noget med en Ducati på abonnement?

Posted on
Var det noget med en Ducati på abonnement?

Det lyder næsten for godt til at være sandt: En Ducati på abonnement til rådighed i den periode, du ønsker. Nothing more – nothing less. Som både bil- og motorcykelentusiast, er det ret spændende, at Dribe, som hører under Semler koncernen, nu udvider deres abonnementsservice til også at omfatte de sprøde motorcykler fra Ducati.

Hop på en Ducati på abonnement – når du har brug for den

Jeg er i forvejen bruger af Dribe på bilfronten, hvor jeg for tiden har en Audi A6 Avant, som jeg er mega glad for. Jeg er også stor fan af de tohjulede, og har en Triumph Daytona 675, som jeg primært bruger til hyggeture, når vejret er til det. Den har jeg købt helt traditionelt. Jeg er ikke specielt mærkeloyal på motorcykelfronten, og har efterhånden været igennem en række mærker som Yamaha, Kawasaki og altså nu Triumph. Så jeg kunne sagtens forestille mig, at hoppe på en Ducati fra Dribe – når jeg har brug for den. Eller måske bare som supplement til min Triumph. Det er sjovt, at prøve noget nyt. Og tænk, hvis det kunne være en rød Ducati Panigale. Ja tak! Den må jeg få overbevist Dribe om, at de skal have i deres sortiment.

Ducati Panigale
Foto: Ducati: Ducati Panigale SKAL med i sortimentet hos Dribe…. please 🙂

Monster og Scrambler i programmet

Indtil videre er det to Ducati modeller, som er i Dribes app: En Monster og en Scrambler. De er p.t. tilgængelige som ”special rides”, hvor du betaler en dagspris. De kan dog også bookes til en fornuftig månedspris. Weekendpriser og ugepriser er også tilgængelige. Priserne er inkl. service, forsikring og ejerafgift. Scrambleren er for tiden “udsolgt”, men mon ikke Dribe kan skaffe lidt flere…

”Jeg forventer, at vi lægger motorcykler ind som et ”everyday ride” til næste sæson, så de kan bookes i app’en i det øjeblik, motorcykelsæsonen starter”, fortæller Julie Hauerberg, som er ansvarlig for marketing i Dribe.

Motorcykel på abonnement giver mening

Motorcykler har den egenskab, at de primært anvendes i en sæson. Så i det lys giver det fantastisk god mening at købe adgang til en motorcykel, når du har brug for den. Du slipper dermed også for at skulle finde vinteropbevaring og lave vedligehold i vintermånederne – fx opladning af batteriet.

Priserne for de to Ducati-modeller, som p.t. er tilgængelige, kan ses i Dribes app og på deres hjemmeside www.dribe.dk.

Ducati Monster
Foto: Dribe. Ducati Monster – lækker maskine!

4 kommentarer

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: