fbpx
 
Categories Bilnyheder

Næste generation af Audi A1 på vej

Posted on
Næste generation af Audi A1 på vej

Den mindste model fra Audi hedder A1 og næste generation står klar i kulissen. Den kommer fremover kun med 5 døre og med 8 cm mere i længden, kommer der bedre plads i kabinen.

Et skarpere og mere sportsligt design

Designet får væsentligt mere kant og der skures op for det sportslige udtryk. Det ses tydeligt især på fronten og bagende. Fra siden er der designelementer fra bl.a. Q2 som går igen ved c-stolpen (den bagerste).

Ny Audi A1

Indendørs er der hentet masser af detaljer og features fra de langt større Audi-modeller. Som standard finder du en 10,25” kombiskærm med digitale instrumenter. Infotainmentskærmen i midten kan du få i forskellige versioner alt efter hvor mange penge du smider på bordet. I den dyreste pakke får du en 10,1” touch screen, og et intelligent system som kan anvise parkeringspladser og vise vejen til den billigste benzin.

Ny Audi A1

Kun benzinmotorer på programmet

På motorsiden er der indtil videre kun benzinmotorer på programmet. Basisversionen en trecylindret TFSI med 95 hk. Næste trin hedder 116 hk og dernæst en 1.5 liters version med 150 hk. Topmodellen bliver en 2.0 liters motor med 200 hk. Det er pænt meget i såden en lille bil.

Foto: Audi

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: