fbpx
 
Categories Mød bilentusiasterne

Mød ugens profil Lasse Løth

Posted on
Mød ugens profil Lasse Løth

28 år – Salgschef og Diplomat Manager hos Volvo KBH

Lasse er uddannet brandmand og det lå egentlig ikke i kortene, at han skulle ende i bilbranchen. Han startede nærmest ved et tilfælde. Men salg og service ligger ham meget nært, og det er vigtigt for Lasse, at have et godt navn og ry ude i byen. Så han sætter en ære i at give den bedste kundeoplevelse.

Hvad har du i din egen garage?

Lige i øjeblikket har jeg en plug-in hybrid XC60 T8 i R-design, som mange har stor interesse i. Det er en spændende kombi-motor. Volvo har stor fokus på kombinerede drivliner og det bliver kun mere udbredt fremadrettet.

Hvilken bil var din første?

I min spæde start havde jeg en Kia Soul i knald rød. Sådan en var der ikke mange af på Køge Bugt, da man sad i kø om morgenen.

Er du til køb, leasing eller abonnement?

Jeg kan se fordele i alle mulighederne, men lige nu kan det bedst betale sig for mig at eje mine biler.

Når du skal have ny bil, vælger du så ”mest med hjertet” eller ”mest med hjernen”?

En kombination. Men hjertet har mest at skulle have sagt. Livet er for kort til sorte biler! Der må gerne være lidt farve og fart over feltet 😉

Hvornår startede din passion for biler?

Den startede som søndagshjælper i bilbranchen. Jeg er uddannet brandmand og har kørt ud til blandt andet trafikuheld, så jeg har en indsigt i vigtigheden i sikkerhed og sikre biler.

At have med Volvo og deres sikkerheds-DNA at gøre, er en sand fornøjelse. Særligt når man har set, hvor galt det kan gå i et uheld.

Ambitionen hos Volvo er, at ingen skal dø eller komme alvorligt til skade i en Volvo.

Hvad er din vildeste oplevelse med biler?

Hvor mange nok siger en eller anden drengedrøm i en tysk techno-kasse eller en legendarisk italiensk-mascarpone-racer, så er det for mig at se og opleve hjertet af Volvo i Göteborg. Det er imponerende at komme bag kullisen i det store apparat, der i sidste ende får de nye Volvoer ud på vejene.

Hvis du med din personlighed var en bil, hvilket mærke ville det så være?

Aston Martin Vantage. Lille, hurtig og larmende 😉

Hvilken bil er din drømmebil?

Vi bliver i Aston Martin mærket og bevæger os over i en DBS Superleggera – sikke en bil!

Foto: Aston Martin

Har du nogensinde købt en bil, som var et fejlkøb?

Nej, det har jeg ikke.

Hvordan tror du, at danskerne kører i bil i 2030?

De næste 10 år bliver interessante, da der skal omlægges og skabes noget mere miljøorienteret og bæredygtigt. Men jeg tror, at bil- og autobranchen nok skal sno sig fint og komme med produkter og løsninger til dette.

Der, hvor problemerne vil ligge, er i hele infrastrukturen – 250 ladestandere skal opstilles hver dag – alle ugens 7 dage i Danmark – hvis målet med 1 mio. hybrid- og el-biler skal lykkes frem mod 2030. Det giver kronede dage for el-branchen og dem, som laver infrastruktur.

Hvilken bilproducent forventer du dig mest af i den kommende tid?

Volvo! Helt klart Volvo. Aldrig har de været så stærke og haft et så bredt og lækkert lineup. De sigter mod stjernerne og har positioneret sig som et stærkt premium mærke blandt den tyske schlager-top.

www.volvo.nellemann.dk

Foto: Carlife365/Thomas Saks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: