fbpx
 
Categories Bilnyheder

Facelift til de kompakte modeller fra Mercedes-Benz

Posted on
Facelift til de kompakte modeller fra Mercedes-Benz

Efter nogle år på markedet giver Mercedes-Benz de kompakte modeller i A- og B-Klassen et facelift. Designet friskes op, MBUX infotainment opgraderes og rækkevidden i plug-in hybriderne forbedres. A-Klassen fås fortsat som 5-dørs og 4-dørs sedan.

Designændringer på A-Klassen ses på fronten, som får en ny motorhjelm og en mere fremtrædende kølergrill. Der er ny grafik i for- og baglygter inspireret af C-Klassen. B-Klassen får også et løft med et mere sportsligt udseende. Begge modeller får et opdateret hjuldesign og kommmer i nye farver.

Forbedringerne i MBUX-system er bl.a. nye indstillinger for layout og farver. Samtidig er det dansktalende stemmesystem videreudviklet og kommandoerne er simplificeret. En ekstra USB-C port er tilføjet i begge modeller.

Vognbaneassistenten, som tidligere har været lige aktiv nok, er gjort mere raffineret.

De opdaterede A- og B-Klasser kommer til Danmark i fem forskellige versioner og et udvalg af benzin- diesel og plug-in hybriddrivlinjer.

Plug-in hybriderne er interessante. Her er elmotorens effekt øget og et forbedret 15,6 kWh batteri giver A-Klassen en rækkevidde op til 81 km på strøm og B-Klassen klarer op til 77 km.

Batteriet kan nu oplades med 11 kW (AC) mod 7,4 kW i forgængeren, og der kan opgraderes til 22 kW (DC), hvilket gør det muligt at oplade batteriet fra 10-80 % på under en halv time.

De faceliftede udgaver af A- og B-Klassen lander hos de danske Mercedes-Benz forhandlere i begyndelsen af 2023.

Foto: Daimler AG / Mercedes-Benz

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet