fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Nio indtager Danmark

Posted on
Nio indtager Danmark

Nio lancerer tre nye modeller i Danmark: ET7, EL7 og ET5. De tilbydes udelukkende i en abonnementsløsning.

Nio vil gerne tage plads i premiumsegmentet og lokker med avanceret teknologi. De tre modeller kommer med NIO PanoCinema panorama digitalt cockpit som standard. Det er drevet af kunstig intelligens, hvor assistenten NOMI skal hjælpe og guide dig. Der er Dolby Atmos lyd og et hav af lysfarver i kabinen. Centralt er en 12,8″ touch skærm.

Nio kan ikke købes. Du får adgang til den via et fast- eller fleksibelt abonnement. Den faste aftale løber over 60 måneder, og den fleksible giver adgang ned til en måned. I abonnementsprisen er indregnet forsikring og service. NIO er i gang med at etablere et netværk af autoriserede servicecentre i Danmark.

Du kan se priserne på abonnement her

NIO vil bygge et batteriopladningssystem på nye markeder som Danmark. De første europæiske Power Swap Stationer (PSS) er allerede i drift og i 2022 planlægger NIO at bygge yderligere 20. I 2023 forventes dette antal at nå 120. Den første danske Power Swap Station er allerede annonceret. Den placeres i Slagelse inden årets udgang.

I 2025 forventer NIO at bygge mere end 1.000 Power Swap Stationer uden for Kina, hvoraf de fleste bliver i Europa. På nuværende tidspunkt har NIO adgang til 380.000 ladepunkter i Europa, der er tilgængelige med NIO NFC-kort.

Foto: Nio

2 kommentarer

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet