fbpx
 
Categories Bilnyheder

Nyhed: Mercedes EQB 250

Posted on
Nyhed: Mercedes EQB 250

En tredje variant i EQB-programmet lanceres nu med forhjulstræk og en rækkevidde op til 469 km. Prisen starter fra 436.000 kroner.

Vi har tidligere testet de to firehjulstrukne EQB-modeller, som imponerer med en rummelig og fleksibel kabine og en meget støjsvag køreoplevelse. Her er mulighed for op til syv sæder, som er unikt for en elbil på det nuværende marked.


Den nye Mercedes EQB 250 med 190 hestekræfter har samme udstyrsniveau som de øvrige modeller og det er muligt at tilvælge tredje sæderække. Rækkevidden op til 469 km er næsten 50 km mere end de to firehjulstrukne versioner kan klare.

Batteriet kan lynlades fra 10 til 80 procent på ca. 30 minutter, mens en fuld opladning med en wallbox kan klares på omkring seks timer. Det har modellen tilfælles med de øvrige modeller.

Standardudstyret omfatter blandt andet 18” letmetalfælge, LED High Performance forlygter med aktiv fjernlysassistent og MBUX med Electric Intelligence navigation, som gør det nemt og enkelt at finde hurtig og bekvem opladning undervejs.

Systemet beregner nemlig automatisk den optimale rute med indlagte ladestop undervejs, og dét er især en stor fordel på de længere ture – også selvom føreren har kørt turen før. For når bilen kender ruten, forvarmes batteriet automatisk forud for eventuelle ladestop, hvilket sikrer optimal ladehastighed.

Med i prisen følger også ét års gratis abonnement på Mercedes me Charge samt ét års gratis medlemskab til IONITY netværket, som begge dækker hele Europa og gør det nemt at finde opladningsmuligheder undervejs til attraktive priser. Her betales udelukkende for forbrug, og afregningen sker automatisk en gang månedligt via det betalingskort, som er tilknyttet førerens Mercedes me konto.

Mercedes EQB 250 kan bestilles til priser fra 436.000 kroner. Tredje sæderække, der opgraderer kabinen fra fem til syv sæder, fås fra 7.709 kroner.

Foto: Daimler AG

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: