fbpx
 
Categories Branchenyt - vi elsker biler

Nyt Classic Car House står klar i 2022

Posted on
Nyt Classic Car House står klar i 2022

Interdan åbner i 2022 dørene til Classic Car House på Kongevejen nord for København.

Anders Bruun, bestyrelsesformand for Interdan Holding A/S udtaler:

“Det har længe været en drøm for os at skabe et sted, som er for alle med interesse i klassiske biler – uanset alder, køn, økonomisk formåen og baggrund. Det er vores ambition, at Classic Car House skal være et publikumsorienteret, levende oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle med passion for klassiske biler og vores fælles kulturarv relateret hertil. Det er ligeledes vores ønske at opføre café samt lokaler med mulighed for afholdelse af diverse arrangementer som f.eks. konferencer, produktlanceringer og fejring af familiebegivenheder som fødselsdage, bryllupper i unikke rammer.”

Classic Car House vil udover museum med klassiske biler i det gamle Landbrugsmuseum huse en café, Willys Diner, som vil være åben for alle og vil ligge i det gamle Virumgård.

På 1. sal af det gamle Landbrugsmuseum vil der være eventlokaler. Der vil blive faciliteter til mærkeklubber for klassiske biler, og ambitionen er at etablere en klub for bilentusiaster med relevante arrangementer og mulighed for at få opbevaret og repareret sin klassiske bil i fantastiske rammer.

Information om Classic Car House kan ses på den netop lancerede hjemmeside www.classiccarhouse.dk.

Kilde og fotos: Interdan Holding A/S

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anbefalet
%d bloggers like this: